След 5 години съвместен живот и две деца, синът на

...
След 5 години съвместен живот и две деца, синът на
Коментари Харесай

Чапа ожени сина си в гората

След 5 години взаимен живот и две деца, синът на огромния Георги Чапкънов–Тодор се врече във безконечна честност на обичаната си Адриана Янкулова, научи HotArena .

Синът на скулптора, който също така е режисьор и на сериала „ Скъпи наследници ” събра близки и другари на горска женитба.

Събитието се състоя безусловно в гората, като даже булката не носеше помпозни грим и тоалети. Вместо това тя бе избрала семпла рокля и венец от естествени цветя.

Украсата се състоеше единствено от естествени цветя, а дрескодът бе всекидневен. На празненството бликаше и от ВИП-ове. На първо място измежду тях беше 75-годишния Георги Чапкънов, наред с някои от звездите от „ Скъпи наследници ” написа „ България през днешния ден ”.

„ Да беше майка ти жива през днешния ден, да те види, щеше да е доста щастлива ”, промълви Чапа, когато прегърна младоженеца след церемонията. Сцената разплака доста от гостите на събитието.

Семейството на младоженката също се трогна. А бащата на Адриана–музикалния продуцент Атанас Янкулов върна настроението на компанията с римейк на шлагер на Куин, в който функциите се изпълняваха от някои от най-хубавите другари на младоженеца.

Фреди Меркюри бе любимецът на почитателите на сериала Петко Венелинов, компания пък му правеха Искра Донова, Дарин Ангелов, Стефания Кочева, Деяна Ханджиева и други.

Сред гостите бяха още и звездата от „ Откраднат живот ” Александър Алексиев с половинката си Яна Титова, а шаферка бе дъщерята на Тодор от предходна връзка–Леа. Малката чародейка е актриса в сериала „ Скъпи наследници ”, където играе Рая – щерка на един от внуците на Дочо Дочев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР