След 5 години брак съпругът внезапно каза на Надя, че

...
След 5 години брак съпругът внезапно каза на Надя, че
Коментари Харесай

Гнусна постъпка на съпругата ми , която загуби щастието на мен и на любовницата ми

След 5 години брак брачният партньор ненадейно сподели на Надя, че обича различен.

Двама близнаци на 3 години не смутиха Тежък диалог по отношение на развода висеше във въздуха.

Надя се съгласи бързо да се разведем и от своя страна стартира диалог за издръжката. Когато брачният партньор разбра защо тъкмо има поради, той погледна ненадейно жена си.

Надя просто и без скандал изясни, че от позиция на благосъстоянието на децата е по-добре да си останат в жилището на брачна половинка, в детска градина, където те към този момент са се приспособили, а не да се стартира всичко от начало,и да няма стрес децата.

Че тя от своя страна е подготвена да понесе материална отговорност за децата и да помогне на някогашния си брачен партньор с пари.

Тогава тя сподели че през лятото чака децата да посетят майка й и нея в селото за празниците, и дава обещание да се обажда по всяко едно време. В последна сметка ти си този, който стартира диалога по отношение на развода.

Въпреки митингите и апелите на съвестта, Надя просто събра куфара си и се запъти към дома, оставяйки брачна половинка си в цялостен потрес и с нуждата незабавно да търси бавачка. Любовницата му е потресена и макар че към момента се държи, очаквайки изхода от обстановката, тя наподобява че не е подготвена да живее дружно с мъж който има доста деца. Крехкото благополучие на свободния човек беше застрашено. Но в този момент не става въпрос за него.

Да, мъжът беше осъден, заставен е незабавно да търси бавачка, да готви каша и да научи основите нещо за децата. Но като цяло обществото го съжаляваше, задочно признавайки Надя за същинска овца, която изостави децата си.

“Как те ще бъдат там с непозната жена? ” – яростно пита Надя приятелити й. А въпреки това, има милиони деца, соито останали единствено с майките си. И бащиното им общество не пита за нищо.

Как се чувствате в обстановката, когато децата не са с майка си, а с татко си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР