След 20 г. кметуване Хасан Азис се оттегля от битката

...
След 20 г. кметуване Хасан Азис се оттегля от битката
Коментари Харесай

Историческа промяна в Кърджали обяви ДПС

След 20 година кметуване Хасан Азис се отдръпва от борбата за Кърджали. Това се случва откакто управлението на Движение за права и свободи реши да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за претендент за кмет на Кърджали. 

Хасан Азис е кмет на Кърджали пети мандат, разяснява Българска телеграфна агенция.

Новината заяви самият Хасан Азис на страницата си във фейсбук. Ето какво написа той:

Благодаря на Почетния ръководител на ДПС д-р Ахмед Доган и управлението на партията за предоставената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развиването на града и цялостното му видоизменение в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа, написа на " Facebook " страницата си доцент доктор Хасан Азис.

Той благодари на съпартийците си, номинирали го по време на предварителните партийни събрания и показва, че идните локални избори са от извънредно значение, с цел да продължи надграждането на постигнатото до момента в регионалния град, " с цел да може Кърджали да продължи бъде пример на европейски мултикултурен град на приемливост и съгласие сред всички поданици ".

Ерол е квалифициран и заслужен претендент, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и квалифициран екип, основал и взел участие директно във всички дребни и огромни планове в града ни ", споделя още доцент доктор Хасан Азис на страницата си във " Facebook ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР