След 11 години съвместен живот, влюбена двойка от Мисури най-сетне

...
След 11 години съвместен живот, влюбена двойка от Мисури най-сетне
Коментари Харесай

Двойка със свръхтегло отслабна, за да прави секс

След 11 години взаимен живот, влюбена двойка от Мисури най-накрая получи опцията да прави секс за пръв път, откакто отслабна с 260 кг.

42-годишният Ли Сътън и 39-годишната Рена Кизер се срещнали, когато двамата общо тежали повече от половин звук - той бил 324 кг, а тя 246 кг.

Първата им среща била в клиника за намаляване, която и двамата посещавали. След още няколко срещи те се влюбили и почнали да живеят дружно.

Според разпоредбите на медицинския център обаче, участниците в програмата не би трябвало да имат персонални връзки и Рена и Ли трябвало да изоставен клиниката.

В началото на връзката им, Ли бил толкоз голям, че на Рена ѝ се налагало да се грижи за него, тъй като той колкото да се надигал от леглото.



Макар да се обичали доста и да живеели дружно, споделяйки всичко, те нямали съкровен живот. Подобна непосредственост просто била невъзможна, имайки се поради тежестта и размерите им, които с изключение на всичко друго, съществено застрашавали живота им.

Сърцераздирателната им история ги трансформирала в герои от реалити шоу за дебели, по време на което те описват за тежкия си живот, за това по какъв начин се живее с такава телесна маса и за отдадеността си един на различен..

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР