Славия ще пробва бразилски нападател, пише Тема Спорт. Футболистът ще

...
Славия ще пробва бразилски нападател, пише Тема Спорт. Футболистът ще
Коментари Харесай

Бразилец пристига на проби в Славия

Славия ще опитва бразилски нападател, написа " Тема Спорт ". Футболистът ще се причисли към " белите " в края на идната седмица и ще опита да впечатли Златомир Загорчич по време на паузата за мачове на националните тимове. Тимът ще организира и контрола в този интервал, като противникът към момента се прецизира.
 Билетите за мача ЦСКА - София - Славия към този момент са в продажба Билетите за мача ЦСКА - София - Славия към този момент са в продажба
В момента за върха на офанзивата Славия разполага единствено с един футболист - Ахмед Ахмедов, пристигнал през лятото от ЦСКА - София. Като титуляр на тази позиция сезона стартира Йон Бакеро, само че по-късно той мина в третодивизионния испански Понтеведра и остави Златомир Загорчич с много лимитирани варианти в нахлуване. Допълнителен удар за сърбина бе и прехвърлянето на най-острия футболист на отбора Радослав Кирилов в ЦСКА 1948.

Освен бразилския нападател, на проби в Славия е трябвало да пристигна и още един чужденец, който се подвизава в центъра на терена. В последния миг обаче диалозите с въпросния полузащитник са пропаднали и той няма да пътува към България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР