Славия победи с 3:2 у дома Берое в мач от

...
Славия победи с 3:2 у дома Берое в мач от
Коментари Харесай

Славия обърна Берое в мач с 5 гола

Славия победи с 3:2 вкъщи Берое в мач от 4-тия кръг на елитното ни футболно състезание. Двубоят в столичния квартал „ Овча Купел “ бе много трагичен, откакто старозагорци повеждаха два пъти в резултата, само че в последна сметка си потеглиха без точка. 

Кукула даде задатък на Берое още е шестата минута на срещата, откакто бе изведен самичък против Светослав Вуцов и с техничен удар прати топката в мрежата. Малко по-късно заралии бяха покрай втори гол, само че Кукула не съумя да се възползва от неточност на Вуцов.

Славия изравни в края на първата част, откакто Станислав Тодоров се съветва с ВАР, с цел да даде дузпа за „ белите “. Новото попълнение на отбора Тони Тасев осъществя невъзмутимо и направи 1:1.

В началото на второто полувреме Берое поведе за повторно, откакто влезлият като запаса Умар Камара се възползва от хубаво подаване на Симеон Мечев от свободен удар и с шут по диагонала направи 2:1. Малко по-късно заралии пропуснаха страховит късмет за трети гол. Людовик Соарес сгреши съдбовно в централната зона и разреши да му бъде отнета топката. Четирима играчи в зелено излязоха сами против Светослав Вуцов, който обаче съумя да отрази удара на Килън Лебон.

Така се стигна до 54-та минута, когато резервата за Славия Радослав Кирилов проби в наказателното поле и с фалцов удар по диагонала направи 2:2. Кирилов създаде и победния гол за „ белите “. В 72-та минута нападателят проби по лявото крило и откри на метри от голлинията Калоян Кръстев, който нямаше по какъв начин да сгреши и направи 3:2.

Така Славия събра 7 точки след първите си 4 мача, колкото имат Черно море и Ботев Враца след три срещи на върха в класирането. Берое към този момент е на шеста позиция с 6 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР