Славия няма да привлича арменския халф Григор Мурадян. Той се

...
Славия няма да привлича арменския халф Григор Мурадян. Той се
Коментари Харесай

Славия няма да привлича арменски халф

Славия няма да притегля арменския халф Григор Мурадян. Той се разписа при успеха с 3:1 над Марек в контрола, запълнила паузата след отсрочения мач с Левски. 19-годишният Мурадян бе тестван десетина дни от старши треньора Златомир Загорчич, само че по този начин и не впечатли.

" Не желая нищо да взимаме повече, имаме си футболисти. Разполагаме с толкоз доста наши млади и надарени момчета, на които ще даваме късмет и път за развиване. Кристиян Стоянов е подобен. Даваме време на нашите деца. Трансферът на Мартин Георгиев в Барселона е образец за всички, че когато се трудиш, ще сполучиш. Дай Боже да има и още такива прехвърляния. Имаме гении, ще ги видите. И като цяло в България има доста такива. Чудя се за какво клубовете се задръстват с толкоз доста чужденци ", разяснява босът на белите Венцеслав Стефанов пред " Тема Спорт ". Той се върна към успеха над Пирин в Благоевград в последния кръг с 2:1.

" През първото полувреме момчетата играха добре. През второто се отпуснаха, само че са значими трите точки ", съобщи някогашният член на Изпълкома.

Днес Славия трябваше да одобри Лудогорец, само че дуелът бе отсрочен поради европейския ангажимент на орлите - реванша с Динамо Загреб за Шампионската лига.

Това още веднъж отвори празнота в програмата на белите, които заради същата причина не играха и с Левски в " Овча купел ".

Поради обстоятелството, че този уикенд стартира сезонът в Трета лига, столичани не съумяха да намерят този път противник за спаринг. Така през днешния ден от 19:00 часа Златомир Загорчич ще организира двустранна игра. От клуба оповестиха, че тя ще е отворена за почитателите.

Така идващият формален дуел на Славия ще е отново като посетител - против Хебър на 12 август (петък).
 БФС отсрочи Лудогорец - Славия
БФС отсрочи Лудогорец - Славия

Заради евроучастието на разградчани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР