Славия и не се победиха и не си отбелязаха гол

...
Славия и не се победиха и не си отбелязаха гол
Коментари Харесай

Славия и Ботев не си вкараха и рискуват челните си позиции

Славия и не се победиха и не си означиха гол в едно от дербитата на 16-ия кръг на . Така " белите " остават 3-ти в класирането с 27 точки, до момента в който " канарчетата " са незабавно след тях с 1 пункт по-малко. И двата отбора могат да бъдат изместени от Черно море (25 точки), в случай че варненци победят Берое по-късно през днешния ден.
Двата отбора изиграха равносилен конфликт и откъм статистика (сравнително изравнено владеене на топката и близки индикатори при опитите за гол), и откъм чисти положения. Светослав Вуцов за столичани се отличи с две отлични спасявания против Тодор Неделев и Маркиньос, до момента в който за тях най-хубавите шансове се откриха пред Тони Тасев, само че и той не съумя да осъществя.
Двата отбора остават изцяло равностойни в последните си конфликти от Първа лига. Това е вторият дуел от най-скорошните им 5 директни, който приключва наедно (другият също е 0:0). Освен тях пък са си разменили по един триумф с 1:0.
" Белите " от София не престават с сложни си мачове от Първа лига. За тях следва посещение на Берое от междинния кръг (30.11), а по-късно и домакинство против Локомотив (Пловдив).
За Ботев (Пловдив) пък следва мач вкъщи против Ботев (Враца) във вторник (30.11), а няколко дни по-късно тежко посещение против Левски на " Георги Аспарухов " - на 4 декември.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР