Славия 0 : 0 Ботев (Вр) 30′ След консултацията си

...
Славия 0 : 0 Ботев (Вр) 30′ След консултацията си
Коментари Харесай

Славия - Ботев : 0:0, гостите останаха с човек по-малко на терена


Славия

0: 0

Ботев (Вр)
 30′
След консултацията си с ВАР, Ивайло Ненков реши да размени жълтия цвят с червен по адрес на Чавдар Ивайлов. Ботев (Враца) остава с човек по-малко на терена.
29′
Емил Виячки получава здравна помощ. Съдията Ивайло Ненков пък бе извикан да преразгледа обстановката с ВАР.
28′
Чавдар Ивайлов получава жълт картон.
23′
Емил Виячки също е обагрен в жълто.
21′
Жълт картон за Мартин Николов.
19′
Греда за домакините! Георги Вълчев получи подаване отдясно и от дребен ъгъл шутира. Костов избави, топката попадна в краката на Емил Виячки, който обаче я насочи прекомерно високо и след блъскане в горната греда, кълбото излезе в навън.
 Снимка 551867
Източник:
14′
Принудителна промяна. Мирослав Маринов влиза на мястото на Виктор Василев.
6′
Георги Вълчев получи топката в пеналтерията , само че шутира едва и не съумя да затрудни Костов.
5′
Остро по диагонал центриране в наказателното поле на госите. Красимир Костов улавя безпроблемно.
 Снимка 551864
Източник:
1′

Начало на срещата.
Състав 21 Светослав Вуцов 76 Красимир Костов 3 Ертан Юзеир Томбак 2 Валери Христов 23 Емил Виячки 5 Костадин Ничев 55 Андреа Христов 6 Антонио Георгиев 37 Венцислав Керчев 11 Виктор Василев 77 Георги Вълчев 17 Чавдар Ивайлов 73 Иван Минчев 18 Илия Миланов 7 Петер Макрилос 20 Дориан Христовски 88 Тони Тасев 21 Сержио Филипе Рамос да Силва 10 Радослав Кирилов 77 Мартин Николов 71 Емил Стоев 88 Йоан Бауренски Треньор Златомир Загорчич Даниел Моралес Резерви 1 Георги Петков 1 Николай Кръстев 18 Димитър Стоянов 15 Мирослав Маринов 17 Ерол Ерол Дост 16 Матеус Енрике Касини Де Паула 9 Жуниор Мапуку 22 Диего Густаво Фераресо 16 Кемело Нгуена 24 Стефан Гаврилов 11 Кристиан Добрев 28 Красимир Тодоров 5 Мартин Атанасов 30 Гонсало Браганса де Оливейра Виейра
Славия и Ботев (Враца) откриват 13-ия кръг в efbet Лига през днешния ден в 14:15 часа. Всеки от двата отбора се нуждае от трите точки, въпреки те да се намират на много разнообразни позиции в таблицата. " Белите " са любимец в дуела, само че врачани сигурно не идват в " Овча купел " като обречени.

Славия бе приятната изненада при започване на сезона, като отборът показва приятна за окото игра и реализира много положителни резултати. Напоследък обаче машината на Златомир Загорчич зацикли и отборът записа 4 мача без победа в шампионата (1 загуба и 3 равенства). Сега задачата на " белите " е още веднъж да превключат на по-висока скорост и да се завърнат на победния път, още повече че домакинстват на един от новобранците.
 Златомир Загорчич дефинира групата на Славия за мача с Ботев (Враца)
Златомир Загорчич дефинира групата на Славия за мача с Ботев (Враца)

Двубоят е в събота от 14:15 часа

Ботев (Враца) се намира в много по-неприятна обстановка. Позитивното начало на сезона е от дълго време забравено и тимът се намира в серия от 10 следващи мача без победа във всички шампионати. Положението не наподобява по никакъв начин розово, по тази причина всяка точка, която бъде извоювана през днешния ден, може да бъде от огромна изгода.

Славия има леко преимущество над Ботев в исторически проект. " Белите " могат да се похвалят с 27 победи, 13 равенства и 21 загуби в конфликтите с врачани. Столичани обаче могат да разчитат и на доакинското си преимущество, което не е без значение, защото " белите " към момента нямат загуба на своя стадион от началото на сезона. В същото време Ботев е позволил гол във всичките си гостувания досега.

Загорчич не може да употребява в днешния мач контузения Соареш. Очаква се сърбинът да заложи на Вуцов на вратата и пред него Томбак, Христов, Виячки и Керчев в отбрана. Дост и Вълчев ще са двойката опорни халфове, а Минчев ще е в ролята на плеймейкър. Тасев и Кирилов ще работят на крилата, а офанзивата ще води Сораков.

Даниел Моралес пък няма кадрови проблеми и ще може да пусне най-благоприятен състав. Най-вероятно той ще пусне на терена Костов на вратата и триото Миланов, Ничев и Виейра в отбрана. Христов и Николов ще са халф-бековете, а Бауренски и Георгиев ще имат задачата да движат играта в средата на терена. В офанзива пък ще се разчита на Сержиньо, Ивайлов и Бабунски.

Вероятни сформира:

Славия: Вуцов, Томбак, А. Христов, Виячки, Керчев, Дост, Вълчев, Минчев, Тасев, Кирилов, Сораков

Ботев: Костов, Миланов, Ничев, Виейра, В. Христов, Бауренски, А. Георгиев, Николов, Иванов, Сержиньо, Бабунски
 Отборът на Славия няма да може да изпрати Шами в последния му път
Отборът на Славия няма да може да изпрати Шами в последния му път

Ето за какво
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР