Слави Трифонов вече е жител на Перник. Водещият на шоуто

...
Слави Трифонов вече е жител на Перник. Водещият на шоуто
Коментари Харесай

Слави заживя в резиденция за 5 милиона

Слави Трифонов към този момент е гражданин на Перник. Водещият на шоуто по Би Ти Ви неотдавна е сменил адресната си регистрация.

През отминалата есен Трифонов най-сетне се нанесе в имението си в пернишкото село Кладница, което се строи от 3 години. Тузарският парцел на Дългия бе издигнат от пернишкия предприемач Слави Транспорта, като малцината гостували в дома на шоумена чистосърдечно разправят, че къщата му е без аналог в страната. Сред екстрите в имението на Слави изпъква частния киносалон, който е излязъл съвсем 1 милион лв..

В края на предходната година, откакто парцелът се сдобил с акт 16 и с всички нужни бумаги за законно обитаване, Слави Трифонов е трансформирал адресната си регистрация в общината в Перник. „ Дойде персонално, с документ за идентичност, с уверение за раждане и с документ за благосъстоятелност на къщата в Кладница. Сега към този момент е гражданин на Перник ”, удовлетворени са от новия изтъкнат съгражданин от общината в миньорския град.

По груби калкулации шоумен №1 е вложил към 5 милиона лв. в резиденцията си. Къщата е със застроена повърхност от близо 1200 квадратни метра, разполага със личен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни слънчеви акумулатори. Строителните материали са напълно импорт от Германия.

Дворът на Трифонов е голям – над 4 декара,  а гледката от имението му е в действителност смайваща – разкрива се в цялата си хубост и великолепие планина Витоша. Барбекю, съвременен фитнес салон, зелени площи и доста дървета и редки растителни типове намират своето място в просторния двор на Трифонов, разказват не без злоба пернишкия му дом негови съседи, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР