Слави Трифонов няма да подкрепи правителство с първия мандат, тъй

...
Слави Трифонов няма да подкрепи правителство с първия мандат, тъй
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат

Слави Трифонов няма да поддържа държавно управление с първия мандат, защото съгласно него то явно не е от специалисти. Това тв водещият и водач на партия „ ИТН “ разгласи късно нощес в профила си във фейсбук.

Ето какво написа:

Миналата седмица дадох обещание “Има подобен народ ” да постъпи отговорно и да поддържа експертен кабинет, тъй като пред България има напълно действителни проблеми, които би трябвало да бъдат позволени. Повтарям – експертен кабинет, без партийни водачи. От тогава до през днешния ден никой не организира диалог всъщност с “Има подобен народ ”. Никой. Не беше извършен нито един диалог. Нито един. Нито за състава на кабинета. Нито за структурата. Нито за експертизата на хората в него. Нищо. Нищичко. Това значи единствено едно. Че готвеният кабинет с първия мандат не е експертен. Какъв е, аз не знам. Но не е експертен. Ние не сме обещавали и няма да дадем поддръжка по принцип. Затова “Има подобен народ ” няма нито да взе участие, нито да поддържа кабинет на ГЕРБ с първи мандат.

Продължавам да считам, че страната се нуждае от постоянно държавно управление и не преставам да считам, че то би трябвало да е от специалисти и да има необятна поддръжка. Остават още два мандата. Дано там партиите загърбят своите тясно партийни ползи и да надделее ползата на България.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР