Слави Трифонов направи коментар на днешните политически събития. По думите

...
Слави Трифонов направи коментар на днешните политически събития. По думите
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо ИТН трябваше да върне мандата

Слави Трифонов направи коментар на днешните политически събития. По думите му от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са посочили за какво " ИТН " е трябвало да върне мандата.

" Уважаеми сънародници, през днешния ден се случиха две неща. Първо: " ИТН " върна мандата за сформиране на държавно управление. И второ: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи демонстрираха за какво " ИТН " трябваше да върне мандата ", написа Трифонов във Facebook.

Днес президентът Румен Радев връчи мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ", само че от партията незабавно го върнаха с аргумента, че за тях не е обикновено основаването на безпринципно държавно управление.

Последваха политически реакции. Според ГЕРБ връщането на мандата е безспорна безнаказаност във връзка с страната. Корнелия Нинова разяснява, че това е пропуснат късмет да се продължи с разграждането на модела Борисов. Христо Иванов съобщи, че публично към този момент се намираме в политическа рецесия, а Мая Манолова вижда третият мандат като вероятен само и единствено при положение, че има консенсус сред партиите на митинга.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР