Слави Трифонов и Глория са изживели бурна любовна афера преди

...
Слави Трифонов и Глория са изживели бурна любовна афера преди
Коментари Харесай

Страстна афера: И Глория минала през леглото на Слави Трифонов

Слави Трифонов и Глория са изживели бурна любовна спекулация преди 16 години. Днешният политик си паднал по примата на фолка през 2007 година, когато я предложения за жури в продуцирания от него предаване „ Мюзик айдъл ”. Русчуклийката даваше своето „ стимулиращо НЕ! ” в първия сезон на шоуто, когато е мачкала чаршафите с плевенчанина, настояват източници на „ Уикенд ”.

Не е ясно дали аферата им е почнала преди Слави да я предложения като жури в музикалното шоу, или искрата е пламнала след взаимната им работа в риалити предаването. Двамата са имали загадка връзка, който е траяла към година. Разбира се, екипът на шоумена бил осведомен с кого си ляга шефът им, само че не смеели да разясняват тематиката, тъй като се страхували, че ще бъдат уволнени, научи „ Уикенд ”.

„ В пика на известността си Слави всяка вечер си лягаше с друга мацка, все красиви . Отделно си имаше и по-сериозни приятелки. Нормално е с неговите благоприятни условия да спи с разнообразни, изключително когато беше и в цветущо здраве. После се насити на дамите и поулегна. С Алекс Раева и танцьорката от балет „ Магаданс ” Мартина Огнянова си имаше съществени връзки и не си позволяваше да им кръшка по този начин демонстративно. Е, може да е криввал от пътя от време на време, но не е било редовно. Маги доста си я обичаше. Тя му е огромната обич и съжалява, че не сътвори семейство с нея ” – разясниха от обкръжението на водача на „ ИТН ”.
В тези години Глория даже постоянно пътувала с тогавашния джип и водач на Дългия, който я чакал в някой хотел, където тя отивала откакто завърши присъединяване си. Двамата се виждали дискретно, само че въпреки всичко не оставали незабелязани от хората. По това време и двамата били в пика на славата си – тя била коронясана за примата на фолка, а той бил измежду най-популярните мъже в страната, водещ на „ Шоуто на Слави ”.

Трифонов се радвал на прелестите на фолк дивата към година, а по-късно двамата се разделили и останали в положителни връзки, като и до ден сегашен се чуват за празници и си честитят рождените дни.

Глория постоянно е била измежду най-дискретните изпълнителки, що се отнася до любовни афери. Тя е демонстрирала връзките си единствено с Илия Загоров, който е татко на щерка й Симона, предприемача Йордан Джермански и с сегашния си сътрудник – много по-младия от нея Добромир Добрев.

Всеизвестна е връзката на Глория с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Главния беше прочут с многото си любовници, само че като че ли примата на фолка му беше най на сърцето. Според осведомени, Жоро Илиев даже й обещавал да се разведе с Мая, само че това по този начин и не се случи. Глория е доста ненавиждана от своята колежка Кали точно поради боса на ВИС-2, който по същото време е мачкал чаршафите хем с примата на фолка, хем с изпълнителката на „ 4-4-2 ”. Заради това Кали и до през днешния ден ненавижда изпълнителката на „ Крепост ”, като непрекъснато разяснява по какъв начин няма нито един шлагер, а „ пее единствено за някаква си там река ”.

Босът на ВИС 2 обаче надалеч не е единственият мафиот, с който 49-годишната фолк певица е имала алъш-вериш. Името й се спрягаше и с това на Сретен Йосич. Нещо повече – тя била със сръбския необут още до момента в който споделяла леглото и с Жоро Илиев. Заради приликата й със сръбската певица Цеца Величкович, Глория сграбчва окото на Йоца Амстердама и той я желае за себе си. За да скрепи бизнес връзките им, Жоро Илиев с принуда преотстъпва любовницата си, гласи пикантната мълва.
До началото на 2012 година Глория имаше връзка и със сръбския предприемач Горан. По незнайни аргументи обаче двамата се разделиха и малко по-късно певицата бе видяна с загадъчен мъж на обществено място, само че по този начин и не се разбра кой е той.

Друг авторитетен мъж в тефтерчето на Глория е Георги Първанов. Според столични клюкари тях ги свързва повече от идентична рождена дата. Двамата са родени на 28 юни и някогашният държавен глава всяка година изпращаше кошница с рози на примата. Причината не е единствено астралната им непосредственост. Двамата се срещат около „ Българската Коледа “ и последователно се сближават. Глория дотолкоз си спечелила уважението и благосклонностите на президента, че Първанов не пропущал да й се обади при всеки празничен мотив. „ Времето е безсилно пред същинските мъже “, прехласва се Глория, щом стане въпрос за някогашния президент, който има уязвимост към певици.
Певицата Мариана Попова също до през днешния ден не стопира да хвали някогашния си обичан. Припомняме, че преди 14-15 години смуглата изпълнителка имаше мимолетна спекулация с президента Първанов. Това се случи по време на втория му мандат.

Оръжейният необут Николай Гигов също не беше апатичен към Глория. Двамата изкараха дружно към година, като тя се радваше на великодушни дарове от Гигов, който си пада благородник и затрупвал изпълнителката от лекия род с армагани. Внезапно обаче се разделиха.
След това последваха няколко по-кратки афери на изпълнителката, които тя пазеше в дълбока загадка. Преди няколко години фолк певицата си разреши да обявява в общественото пространство любовта си с пловдивския предприемач Йордан Джермански, който даже й подари годежен пръстен. Фолк дивата беше доста щастлива и не спираше да споделя какъв брой добре се усеща с Данчо, само че последва разлъка. Запознати споделят, че причина за финала на взаимоотношенията им станала свада сред двамата за кариерата на Глория. Ревнивецът държал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената. Ограничението въобще не се понравило на примата на фолка и тя взела изрично решение да постави завършек на връзката си с него. Това се случи малко преди пандемията от ковид. След това на хоризонта се появи младокът Добромир, който и до радва кака си Гло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР