Слави Трифонов и екипа му подготвят грандиозен концерт в центъра

...
Слави Трифонов и екипа му подготвят грандиозен концерт в центъра
Коментари Харесай

Слави превзема „Орлов мост“ с див концерт, надъхва феновете си преди вота на 11 юли

Слави Трифонов и екипа му приготвят величествен концерт в центъра на София в петък, 9 юли, с който да закрият предизбората акция на „ ИТН “, дочу Narod.bg. Целта на спявката е да надъха електората преди парламентарните избори на 11 юли, научи „ Уикенд “ от сподвижници на шоумена и новоизлюпен политик.

С организацията на мероприятието е претрупан водачът на „ Ку-ку бенд “ Евгени Димитров – Маестрото, който към този момент работи по логистиката, сюжета, режисурата и обезпечаването на подобаващ терен.

Желанието на Слави Трифонов е безплатния концерт да се организира на „ Орлов мост “ сред 20 и 22,30 ч. вечерта, като към този момент е отправена поръчка към кмета на София Йорданка Фандъкова за издаване на позволение.

Други разновидности за провеждането на протест концерта са Борисовата градина и в краен случай зала „ Арена Армеец “.

„ Слави и хората му чакат сред 100 000 и 150 000 души аудитория и заради тази причина ще упорстват пред Столична община да им бъде позволено да окупират „ Орлов мост “, разяснява осведомен с проектите на шоумена от Учин дол. Натовареният с организацията на концерта Евгени Димитров – Маестрото пък ще води договаряния и с други музикални звезди, които да се включат в концерта на „ ИТН “. Сред спряганите имена на „ посетител звездите “ са Ицо Хазарта и Деси Добрева.

Слави Трифонов този път също ще взе участие наедно с „ Ку-ку бенд “ и останалите музиканти в предизборното мероприятие. Дългия пропусна последния концерт на „ Ку-ку бенд “, извършен на 2 април при закрити врата в зала „ Арена Армеец “ тъкмо преди предходните избори.

Тогава концерта се излъчваше онлайн по интернет и „ 7/8 тв “, само че мнозина бяха разочаровани, че Слави не извърши нито един от шлагерите си.

Въпреки отсъствието му, политическата партия „ ИТН “ сервира най-голямата сензация на вота, събирайки 565 000 гласа (17,61% от гласувалите).

„ Слави беше съборен от коронавирусна зараза тъкмо преди предходните избори и безусловно не можеше да върви, нито да стои прав за повече от минута. Той към момента се възвръща, само че здравословното му положение се усъвършенства доста. До лятото ще е тип-топ “, твърдят хора от екипа му.

Стратегията на Слави Трифонов да организира огромни концерти, посредством които да насочва политически послания, не го е подвеждала нито веднъж до момента, напомнят почитателите му. През далечната 1997 година

Слави, дружно с екипа на предаването „ Каналето “ и с „ Ку-ку бенд “ бяха в основата на свалянето от власт на държавното управление на Жан Виденов. След това Дългия бе първия, който се включи интензивно в акцията по спасяването на медицинските сестри в Либия, организирайки бдение със свещи пред либийското посолство, което събра хиляди хора по улиците.

Случайно или не, само че последният огромен концерт на Слави Трифонов в София бе извършен на „ Орлов мост “ през есента на 2016 година Тогава Дългия и „ Ку-ку бенд “ събраха аудитория от над 100 000 души във връзка проведения от тях референдум за мажоритарно гласоподаване и съкращаване на партийните дотации до 1 лев на глас.

В последна сметка референдумът бе сполучлив, откакто в гласуването взеха присъединяване 3 488 558 българи.

Според движимости политически анализатори, една от аргументите българите в чужбина всеобщо да гласоподават за Слави Трифонов, се крие в концертната активност на Дългия и „ Ку-ку бенд “ в Америка и в Англия през последните години.


Инфо: СВОБОДНО СЛОВО

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР