Слави Трифонов и един от сценаристите на шоуто му -

...
Слави Трифонов и един от сценаристите на шоуто му -
Коментари Харесай

Слави тотално разочарова младите българи в Лондон! Не даде нито един конкретен отговор!

Слави Трифонов и един от сценаристите на шоуто му - Тошко Йорданов, се срещнаха в Лондон с към 150 български стиденти. Разговорът се организира в Университетския лондонски лицей (UCL) и бе проведена от клуба на българите към висшето образователно заведение. Като мотив за събитието му бе оповестена "инициативата му за набиране на морални, образовани и способни фрагменти в политиката ".

В последна сметка разговорът беше за всичко друго, само че не и за политическия план на Трифонов, макар явното очакване на множеството присъстващи в залата да се приказва точно за това.

"Нищо не мога да предложа на никого. Цялата работа с обещанията е позорна. Хора, които те дефинират по обещанията, ме карат да се усещам извънредно малоумен като Хомо сапиенс, тъй като някакви хора имат вяра на обещания, защото желаят някой да ги лъже. Дошъл съм тук, с цел да се видя с тези младежи, тъй като са ме поканили, давам отговор брутално искрено на въпросите, които ми се задават, и считам, че по този начин е най-почтено. Нямам упоритост да обещая нищо. Не се изживявам като политик, тъй като не съм и не знам какво значи тази дума ", изясни Трифонов, представен от ОффНюз.

Той обаче показа усещания за политическия живот у нас: "Това, което виждам в политическия живот в България е, че целият честен и първокласен потенциал се е изнесъл от страната. Политиците съставляват сега извънредно корумпирана, много непрофесионално проведена и много неморална категория хора. " Разочарованието на огромна част от публиката пристигна от това, че той на процедура избегна всеки един съответен въпрос, който му бе заложен, и вместо това заприказва напълно общо.

водещият изясни, че е събрал екип от български предприемачи и академични преподаватели в чужбина, с които да създадат събеседване с хората, пратили автобиографиите си за присъединяване в бъдещия му политически план, който, оказа се, е повече от конвенционален, както се разбра от личните му думи:

"Сега аз не получавам усещане. Вие сте ме поканили, аз давам отговор на въпроси, употребявам и възприятието си за комизъм, с цел да можем да имаме забавен диалог, от който резултатът, в случай че е някакъв за вас, ще съм доста благополучен. Но за мен... какво ще схвана аз? Аз това, което мога да Ви кажа, е, че съм свободен човек и желая и вие да сте свободни.

Като видя какви българи се явяват, по-късно ще подхваща идващия си ход. Не смятате ли, че е мое право да си изигравам ходовете един по един и да не изяснявам какъв ще ми е седмият ход? Обяснявам какъв ще е идващият ми ход, пък в този момент, че има хора, които са любопитни... Цял живот си припомням от последните години, че хората са любопитни към мене, все си крещя, че един ден ще спре, само че не стопира. "

Едно от девойките в залата запита какъв е смисълът хората да си пращат CV-тата за присъединяване в мажоритарни избори, които не съществуват. Какво би стимулирало хората следователно да вземат участие в плана му. Отговорът на Трифонов бе в същия жанр: "Мотивацията си е твоя работа. Кой може да ти дефинира от какво се мотивираш и демотивираш? "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР