Слънцето все още е малко срамежливо, но сме уверени, че

...
Слънцето все още е малко срамежливо, но сме уверени, че
Коментари Харесай

Флиртувай безопасно със слънцето

Слънцето към момента е малко срамежливо, само че сме уверени, че скоро ще ни подари с изобилната си топлота и светлина. Отново ще пристигна време за къси рокли и стилни сандали, за излежаване на шезлонгите край басейна и за следобедни кафета по крайбрежните алеи.

Както всяка година, по този начин и през тази ни се желае да вземем оптимално от лятото, само че без отрицателната му страна - задълбочаване на бръчките и пигментните петна, кожни изгаряния и изморителна горещина. Нека освежим знанията си за това по какъв начин безвредно да флиртуваме със слънцето, с цел да не носим вечно белезите от нашата неразумност:

Планирайте ваканциите още в този момент

Постъпете рационално и изберете морската почивка да не е в най-горещите месеци юли и август. Това ще ви разреши освен да стоите по-дълго време на плажа, вместо да се криете сред 13 и 18 часа в хотелската стая, само че и да се възползвате от по-ниски цени. В най-горещите месеци изберете отмора в планината. Колкото и да е горещо, в планината постоянно се усеща лек, разхлаждащ ветрец.

Обновете дрешника с мисъл за комфорта си

Когато избирате новите си летни рокли, поли и потничета, водете се най-много от качеството на дрехата. Когато платовете са естествени - лен, памук, това дава автентичен комфорт за тялото. Тези материи понижават изпотяването, спомагат за охлаждането и устоят по-дълго от изкуствените модерни материи. Няма да имате и проблеми с неприятните миризми, които новите материи основават.

Аксесоарите не са единствено за хубост

Слънчевите очила и сламената шапка нормално одобряваме като летни „ декорации ”. Всъщност те имат най-много предпазваща роля и за очите, лицето и главата и не би трябвало да се появявате на без тях. Впрочем, носенето на широкопола шапка в града също ще ви защищити от ярките и непоносимата горещина на бетоновата джунгла. Колкото до слънчевите очила, те могат да защищават очите от съществени увреждания, тъй че изберете първокласен модел с.

Лятната козметика - с грижа за кожата

И като заговорихме за ултравиолетова отбрана на очите, няма по какъв начин да не заговорим за ключа към здравословно държание през лятото -. Не подценявайте постоянната приложимост на. Те основават щит против нездравословните невидими лъчи на слънцето, които проникват в дълбоките пластове на кожата и ускоряват процесите на стареене на кожата. Не са малко случаите, в които се аквитира и развиването на разнообразни кожни формирания - доброкачествени или не.

За да не си създавате сами мотиви за терзание, можете да се доверите на новия слънцезащитен ултралек флуид за лице .



Той съчетава всичко, което нормално търсим в един подобен артикул - попива бързо и не лепне, не оставя следи, само че прави щит против UVA и UVB лъчите. В допълнение предпазва от т.нар синя светлина, предавана от всички устройства. Тя има също отрицателен резултат върху кожата. Съставът на не включва нездравословни за морските организми субстанции като октокрилен.

 Eucerin

Слънцезащитният крем ви е необходим освен по време на двуседмичната ви отмора край морето или в планината, само че и във всеки безоблачен ден в града и до момента в който пътувате с колата до работа. Има ли на открито, имате потребност от. Нанасяйте го заран и след това подновявайте денем. Ако носите грим, вземете тониращ слънцезащитен крем, който да замести декор дьо тена ви и да защищити кожата на лицето.

Сега остава единствено пролетта и лятото да влязат във притежание. 

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР