Слънцето се гмурка в дълбокия, мистериозен зодиакален знак на Скорпиона

...
Слънцето се гмурка в дълбокия, мистериозен зодиакален знак на Скорпиона
Коментари Харесай

Сезонът на Скорпиона насочва погледите ни навътре и разкрива нови хоризонти: какво да очаква всяка зодия

Слънцето се гмурка в дълбокия, тайнствен зодиакален знак на Скорпиона на 24 октомври. Точно по този начин: сезонът на Скорпионите е тук и продължава до 22 ноември. Кажете довиждане на лекото и ефирно въодушевление на сезона на Везните и се подгответе за нов месец, в който ще сте водени от мощни усеща. Без значение от зодията ви, вие сте по-емоционални, по-страстни и сте по-заинтересовани да се свържете задълбочено с други хора – лекомислието към този момент няма да ви помогне!

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват сега, до момента в който закрепените знаци Телец, Лъв и Водолей са изправени пред по-интензивен месец.

Скорпионът е безспорно най-емоционалният знак на зодиака, само че Скорпионите са известни с това, че в никакъв случай не разрешават на никого да ги види по какъв начин се пропукват. Ако в миналото сте чували поговорката „ тихите води са най-дълбоки “, това е идеалният метод да опишете Скорпиона. Въпреки нарасналите ви страсти и по-чувствителната ви вътрешен глас през това време на годината, вие също вършиме крачка обратно и се отдавате на доста наблюдения.

Това е доста интроспективен миг и се ровите надълбоко в личното си минало, мемоари и страсти, с цел да можете да опознаете най-съкровените елементи на себе си. Да се сблъскаш с най-дълбоките си усеща може да бъде ужасно, само че Скорпионът е знакът на трансформацията – взимате тези остарели елементи от себе си, измисляте по какъв начин да ги освободите и ставате нов, по-добър човек в процеса.

Що се отнася до връзките, сезонът на Скорпионите е съвършен за преместване на нещата на идващото равнище. Тази зодия не се интересува от лековерие и тъкмо в този момент ангажираността е основна. Сексът става по-интимен и сексуален за всички сега. Този астрологичен интервал е страховит, с цел да прекарате време уединено с вашия сътрудник, като го опознаете по-добре по всеки вероятен метод – умствено, физически и прочувствено.

Има два огромни казуса, с които може да се сблъскате в този момент – първо, всевъзможни секрети или скрити усеща като яд или възмущение стават толкоз мощни, че би трябвало да излязат нескрито. Ако се карате с някого, потушете спора в този момент, преди някой да избухне! Второ, Скорпионът има известност на твърдоглав и могъщ знак, тъй че в случай че нещо не върви тъкмо както желаете, рискувате в действителност да се ядосате. Поемете няколко дълбоки вдишвания, разберете, че вашият метод не постоянно е верният път и ще бъдете добре.

Вие се сблъсквате с предишното си, влизате в контакт с възприятията си и ставате още по-близки с хората, които значат най-вече за вас, през този сезон на Скорпион. Нека този астрологичен интервал ви води към съществени, дълготрайни трансформации в живота ви!

Ето какво да очаквате от сезона на Скорпиона съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Скорпиона  Какво да чака всяка зодия от сезона на Скорпиона  Какво да чака всяка зодия от сезона на Скорпиона  Какво да чака всяка зодия от сезона на Скорпиона
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР