Слънцето е най-добрият лекар, а каква по-добра терапия за тялото

...
Слънцето е най-добрият лекар, а каква по-добра терапия за тялото
Коментари Харесай

Диневи Ризорт в Свети Влас ♥ Лечебен морски климат, плажен имунитет и добро настроение

Слънцето е най-хубавият доктор, а каква по-добра терапия за тялото и душата от отмора на морето след тягостната карантина? Летният сезон в Диневи Ризорт в Свети Влас е публично открит и към този момент посреща първите си посетители. В звук със здравните условия на Корона рецесията, един от най-популярните ни морски курорти подсигурява на туристите най-важното – сигурен и безвреден отдих. Обширни златисти плажове, усамотение и комфорт в независими жилища, гъвкава ценова политика, медицински център, богата културна стратегия – менюто на Лято 2020 в Диневи Ризорт – Свети Влас е цялостно със здравословни оферти. 

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

♥ Лечебният резултат на морето и планината

Облагодетелстван от мекия климат, Свети Влас съчетава изключителните качества на планинския и морски въздух, предлагайки условия за пълноценно водолечение. Въздушните течения сред морето и южните скатове на Стара Планина основават неповторимия естествен феномен „ Роза ”, който по натурален път се грижи за чистотата на въздуха. Комбинацията е с потвърдено лечебни качества и има позитивен резултат върху страдащите от бронхиална астма и други белодробни болести. Цялата брегова линия на Свети Влас се употребява с преимуществото на юга и съставлява естествена Pивиера с чисти и обширни плажове. Съвсем справедливо, това златно райско крайбрежие попада в Топ 20 на най-хубавите плажове в света.

В непосредствена непосредственост до Диневи Ризорт стартират многочислени живописни екопътеки, подобаващи за фамилен излет и бягство измежду природата. Гледките към Несебърския залив са впечатляващи, а множеството осведомителни табели упътват туристите към над 30 параклиса, издигнати по самодейност на локалния духовник благодарение на десетки доброволци. 

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

♥ Уединение и комфорт в уютни независими жилища

Гостите на Диневи Ризорт могат да се възползват от уединените и изцяло оборудвани независими жилища, идеални за фамилна почивка (с потенциал до 6 човека). Ако предпочитате атмосфера, близка до домашния уют, надалеч от шума на огромните комплекси, тук разполагате с комфорта и удобствата на същински дом – кухненски бокс, огромна всекидневна и няколко спални пространства. Изцяло обзаведената кухня дава опция сами да се погрижите за своите закуска, обяд или вечеря, в случай че се притеснявате да се храните по заведения за хранене. Обширните зелени площи на затворените комплекси оферират задоволително пространство, с цел да се съблюдават ограниченията за обществена отдалеченост и обезпечават успокоение наоколо до плажа и марината. 

♥ Гъвкава ценова политика и личен метод към всеки гост 

Лятото в Свети Влас е гостоприемно за феновете на морския отдих с многообразие от благоприятни условия за настаняване и услуги. Диневи Ризорт предлага жилища на първа, втора и трета линия в разнообразни ценови категории, като трета линия е единствено на 200 м от брега. Сезон 2020 идва с гъвкава ценова политика, специфични предложения и отстъпки за ранни записвания, за по-дългосрочен престой и самостоятелен метод към потребностите на всеки посетител. При директни резервации, в цената за нощувката влизат 2 шезлонга и чадър, а в случай че останете за повече от 7 нощувки, ви чака безвъзмездна разходка с лодка до Несебър.

И тази година бутиковият хотел „ Палас “ ще оправдае доверието и упованията за първокласно прекарване. Внимание към всеки подробност, грижа и особено отношение – това е формулата на триумфа на „ Палас “, който ползва опита на международните вериги и ловко балансира сред качество и цена.

♥ Забавления и културни събития

Многобройните заведения за хранене в Свети Влас остават отворени за всички, които избират да се хранят на открито, при съблюдаване на всички хигиенични правила. Детските и спортни площадки чакат своите най-нетърпеливи посетители, магазините и супермаркетите работят с непроменено време в услуга на туристите. 

(© Диневи Груп)

Откритата лятна сцена на красивия амфитеатър „ Арена “ в Свети Влас и този сезон ще посрещне феновете на изкуството. На 11 юли феновете ще могат да видят хитовия театър „ Операцията “, на 7 август ще се вихри комедията „ Горката Франция “, a Камен Донев ще зарадва гостите на Свети Влас на 18 юли и 22 август. Лятната сцена ще възроди културния живот в района, като с изключение на отворена платформа за артистични събития, ще затвърди статута си на средище, сплотяващо феновете на положителната музика, поезията, креативните срещи и диалози. 

Лятото в Диневи Ризорт в Свети Влас излезе от карантина. Добре пристигнали на плажа – дано слънцето бъде ваше лекарство!

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Вижте повече на:,,
Снимки: Диневи Груп

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР