Слънчеви панели ще генерират около 300 000 kWh енергия годишноСтанцията

...
Слънчеви панели ще генерират около 300 000 kWh енергия годишноСтанцията
Коментари Харесай

Отвори врати най-голямата зарядна станция за електромобили

Слънчеви панели ще генерират към 300 000 kWh сила годишно

Станцията на Shell в Шенжен може да обслужва 3300 електрическия автомобил на ден
(снимка: Shell / BYD)

Най-голямата в света зарядна станция за електрически транспортни средства, Shell Recharge, отвори порти в Шенжен, Китай, на 2,5 км от терминала на летището. Обектът разполага с 258 точки за бързо зареждане.

Станцията се ръководи от Shenzhen Shell и BYD Electric Vehicle Investment Company Limited, взаимно дружество сред Shell и BYD. Тя може да обслужва повече от 3300 електрически транспортни средства всеки ден по време на пробната си употреба.

В допълнение към зареждането на електрически автомобили, станцията предлага магазини Shell Select, кафе Shell, вендинг машини и салон за водачи. Слънчевите панели на покрива, конфигурирани на станцията, могат да генерират почти 300 000 kWh възобновима електрическа енергия годишно, която ще се употребява за зареждане на транспортни средства.

„ Откриването на това ново оборудване е част от нашия непрекъснат ангажимент да отговорим на възходящите потребности на клиентите ни в Китай. Знаем, че водачите на електрически автомобили търсят бързо и комфортно зареждане и това се отразява в степента на потребление на нашите обекти в Китай, която е два до три пъти по-висока от междинната за локалната промишленост ”, съобщи Ищван Капитани, световен изпълнителен вицепрезидент за подвижността на Shell.
още по темата
Китай е един от най-важните нововъзникващи пазари за Shell Mobility. „ Очакваме с неспокойствие да предложим приятни преживявания при подвижност на повече клиенти в Китай в бъдеще ”, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР