Сладураната Петя Дикова се радва на подкрепа и късмет в

...
Сладураната Петя Дикова се радва на подкрепа и късмет в
Коментари Харесай

Сашо Диков Съвсем Започна Да Заеква, Аня Пенчева Си Скубе Косите, Когато Разбраха Това За Пипи! За Ужас На Всички Тя Е

Сладураната Петя Дикова се радва на поддръжка и шанс в работата си. От години тя е на екран в Би Ти Ви от дълго време, като си издейства да прави репортажи от екзотични места, които са фантазия за мнозина.

Тя бе изпратена да отрази даже Оскарите, което накара родителите й да се разпилян от горделивост. Дотук добре. В персонален проект обаче нещата при Пипи напълно не вървят без спънки. Друг е въпросът, че тя към този момент спряла да се тревожи за тях.

Само преди месеци Петя Дикова се кахъреше, че връзките й се разпадат една след друга, че времето си минава, а тя още е необвързана и прочие. След като и последната й обич остана в историята обаче, Пипи „ тропнала по масата “ и отсякла, че по този начин й е писано.

„ Очевидно не съм човек, основан да върти къща и да гледа деца. Но в това няма нищо неприятно, по тази причина сме родени свободни и с право на избор. Оттук нататък ще виждам единствено себе си, кариерата си и своите си стремежи. Това ме прави щастлива и ще продължа да го последвам “, решила Петя Дикова и го съобщила и на родителите си, написа разкрития.ком.

Ако Сашо Диков бил по-склонен да одобри позицията й и да махне с ръка, то Аня Пенчева не била на себе си. Красивата актриса вярвала, че каквито и триумфи, благосъстояние и популярност да натрупа дъщеря й, в случай че няма устойчиво семейство, тя ще е нещастна.

„ Аня доста й приказва я и поучава, само че в последна сметка животът си е на Пипи. А и да не забравяме, че времената в този момент не са такива като през соца, когато родителите й са били млади. Една жена може да живее свястно, щастливо и пълноценно, без безусловно да се е омъжила и развъдила “, разясняват източниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР