Сладкарницата Hauer в Будапеща, която е основана още през 1899

...
Сладкарницата Hauer в Будапеща, която е основана още през 1899
Коментари Харесай

Затваря най-старата сладкарница в Будапеща - не може да плаща сметките за ток и парно

Сладкарницата Hauer в Будапеща, която е учредена още през 1899 година прекратява дефинитивно активността си, излиза наяве от съобщение на заведението, заяви Прайм. Всъщност още през есента на предходната година от Hauer оповестиха " краткотрайно " затваряне, поради високите цени на парното в унгарската столица и надлежно невъзможността на заведението да заплаща за отопление.

Сега обаче от най-старата и известна сладкарница в Будапеща афишират, че нямат финансова опция още веднъж да " отворят порти ".

" Поради неподходящото влияние на икономическата обстановка върху бранша на публичното хранене, и по-конкретно - възходящите цени на енергоносителите и суровините, свиването на туризма и в частност на посетителите на заведението - ние затворихме нашето кафене ", се споделя в известието на заведението.

Нещо повече, възнамерява се на същото място на Hauer, от септември да отвори порти фитнес зала с повърхност от 2000 кв. метра.

На страницата на заведението във Фейсбук консуматори показаха страдание, че най-старата и известна сладкарница в града с " аристократична атмосфера ", не може да откри финансови средства, с цел да отвори порти.
 eMAG построява склад за €100 милиона покрай Будапеща
eMAG построява склад за €100 милиона покрай Будапеща

Компанията влага в сходни логистични благоприятни условия отвън Румъния за първи път
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР