Слабият мач в Загреб е единствената причина за отпадането на

...
Слабият мач в Загреб е единствената причина за отпадането на
Коментари Харесай

Михаел Скибе: Платихме скъпо за слабия мач в Загреб

Слабият мач в Загреб е единствената причина за отпадането на Гърция от квалификациите за присъединяване на международно състезание, съобщи националният селекционер Михаел Скибе. Германецът е безапелационен, че ще продължи да заема поста, тъй като гърците са посочили голямо израстване в последните 14 месеца.

" Това е печален ден за нас. Трудно ни е да преглътнем отпадането, тъй като то беше с цената на присъединяване на международно състезание. Аз обаче ще продължа да работя, тъй като съм удовлетворен от напредъка на тима в последните 14 месеца. Изиграхме 12 положителни мача, само че за жалост не показахме това равнище в Загреб и платихме скъпо ", сподели Скибе.

Германският експерт акцентира, че на тима не са му помогнали и отсъствията на капитана Василис Торосидис, Петрос Манталос и Христос Донис, както и наказването на Костас Манолас. Това са цели четирима от главните футболисти на гръцкия народен тим.

" Това повлия на химията в тима и не трябва да го забравяме. Днес (неделя) обаче играхме чудесно и надиграхме хърватите. Както към този момент споделих, платихме цената за грешките в Загреб. Не бива да позволяваме сходни неща на толкоз високо равнище ", добави селекционерът на Гърция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР