Скромна 96-годишна женица решила да продаде своята незабележително къща, пише

...
Скромна 96-годишна женица решила да продаде своята незабележително къща, пише
Коментари Харесай

96-годишна старица решила да продаде къщата си. Прекрачвайки прага, брокерът загубил ума и дума!

Скромна 96-годишна женица решила да продаде своята незабележително къща, написа За дамата. Но по този начин можела да се назова единствено фасадата на постройката! Шикозният ремонт, който се виждал вътре бил дело на човек с отличен усет и много средства! Шикозен интериор Антре в пастелни цветове. Първото усещане е най-важното нещо, тъй че човек влиза в този храм на елегантността със спотаен мирис …
 изискан интериор на жилището Стилният сексапил на 50-те е останал недокоснат!
 изискан интериора на дома Тук всичко е толкоз хармонично, изпипано до най-фините елементи и основава празнично въодушевление. Всяка стая е обособена галактика.
 изискан интериора на дома Безспорно бихте желали да започнете утрото си в тази кухня! Перфектно …
 изискан интериор фотография Малко розово ъгълче. Тук можете да почетете, да бъдат изобретателни, да поговорите с другари. Старата дама прекарва доста време тук!
 изискан интериорни стаи Лилаво – обичаният цвят на мъжа на почтената дами. Спалнята в този цвят наподобява необикновено!
 интериор в частна къща фотография Друга спалня, розова. Усещането е сякаш си вътре в торта с крем.
 Интериор на частна къща в фотографията Баня, в който желаете да останете по-дълго. Наистина е удивително осветлението във формата на свещник!
 Частен дом интериор фотография О, не мога да не се възхитя, изумително! Тази стая може да се употребява умерено за кино фон!
 интериорен дизайн и частни фотоси вкъщи Абсолютно чисто, подредено перално помещение. Очевидно е, че притежателят се е грижил за дома вярно!
 дизайн на стаи в частна къща фотография Градината също е съвършена! Добре поддържаните растения допълват приятното усещане от райския дом. Бихте ли желали да живеете тук?


Не съди за книгата по корицата! Тази сентенция не може да бъде по-добре илюстрира изтънчен интериор къщи елементарна 96-годишна жена. Споделете хубостта на вашите другари, изтънчен интериор – това е, което би трябвало да се възхищаваме…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР