Скритата бронирана технология на новия Cadillac Escalade осигурява на пътниците

...
Скритата бронирана технология на новия Cadillac Escalade осигурява на пътниците
Коментари Харесай

Новият Cadillac Escalade срещу Калашник

Скритата бронирана технология на новия Cadillac Escalade обезпечава на пасажерите отбрана от клас BR6: по този метод новото SUV ще ги защищити от нахлуване на стрелково оръжие от вида на автомат Калашников, както и от последствията от детонацията на две ръчни гранати едновременно.

В базовата версия Cadillac Escalade получава бронирана капсула към купето. Освен това отделението за батерията и блока за ръководство на задвижването са бронирани настрана. Inkas ще размени общоприетите стъкла с бронирани, а също по този начин ще употребява своята технология за отбрана на фугите на вратите.

Окачването на Cadillac Escalade има подсилени пружини, а общоприетите гуми отстъпват място на такива, които са устойчиви на продупчване. Освен това автомобилът може да бъде оборудван с по-мощни спирачки, пожарогасителна система, както и сигнални светлини и сирена.

В същото време силовият елемент на джипа Cadillac Escalade остава напроменен. Това е 6.2-литров V8 бензинов мотор с мощ 420 к.с. Той работи в тандем с 10-степенна автоматизирана скоростна кутия и система за задвижване на всички колела. По поръчка Inkas може да бронира и дизеловата трансформация на Escalade, 3.0-литровият мотор на която развива 281 к.с. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР