Скорпионите имат лоша слава, защото мнозина казват, че съжителството с

...
Скорпионите имат лоша слава, защото мнозина казват, че съжителството с
Коментари Харесай

Как да оцелеете под един покрив със Скорпиона: съветите на астролозите

Скорпионите имат неприятна популярност, тъй като мнозина споделят, че съжителството с тях е същинско тестване. Човек не може да не се съгласи с това, само че също по този начин е значимо да запомните, че връзките с този човек постоянно могат да бъдат направени по-приятни. Нашите препоръки ще ви оказват помощ в това.

Първото, което би трябвало да запомните: в никакъв случай не стойте настрани, когато тези хора имат потребност от помощ.

Никога не губете доверието им

Това е първото и най-важно предписание от всички. Скорпионите в никакъв случай не простят измяната. Те са извънредно ревностни, тъй че ще би трябвало непрекъснато да чувате от тях въпросите „ Къде си? “, „ Кой ти се обажда? “ и по този начин нататък. Въпросът тук е, че Скорпионите доста обичат сродната си душа. Те не желаят да я изгубят, по тази причина се тормозят, че обичаният им човек може просто да се влюби в някой различен.

Скорпионите несъмнено няма да ви тормозят от ден на ден и повече с ревността и собственическото си отношение, в случай че приемате въпросите им умерено. Не крийте желанията си, тогава всичко ще бъде наред.

Приемете като факт тяхната отмъстителност

Скорпионите са хора, които помнят безусловно всяка ваша обидна дума или деяние. Това не постоянно е прелестно, само че просто би трябвало да се примирите с него. Не ги обвинявайте, че си спомнят по какъв начин сте ги нарекли преди година в разгара на мощна свада. Това единствено ще утежни обстановката.

Скорпионът няма да отмъсти на сродната душа, тъй че приемете желанието им да ви припомнят за неточности като неприятен табиет, тъй като в действителност това си е тъкмо неприятен табиет и нищо повече.

Бъдете търпеливи

Скорпионите са хора, чието въодушевление може да се трансформира доста постоянно. Да, съжителството с подобен човек може да бъде същинско тестване, само че просто би трябвало да го приемете. Ако всякога, когато настроението на Скорпиона се промени, вие реагирате прекомерно на това, разривът не може да бъде избегнат.

Винаги давайте всичко от себе си във връзката

В любовта Скорпионите не знаят да обичат половинчато, по тази причина изискват същото от своята сродна душа. Ако обичат, те обичат с цялото си сърце. Ако желаят да оказват помощ на обичан човек, тогава те посвещават безусловно цялото си свободно време на това.

В никакъв случай не принуждавайте Скорпиона да се оправя самичък с проблемите, изключително в случай че вие сте източникът им. Мразят безотговорността и инфантилността даже повече от егоизма.

Помагайте на Скорпиона да работи над себе си

Това е доста значим миг, който изисква особено внимание. Скорпионите са извънредно взискателни към себе си, само че не постоянно имат доста мотивация. Ако ги подкрепите, тогава в бъдеще те несъмнено ще ви отвърнат със същото. Имат потребност от човек, който да им оказва помощ, а най-голямата и значима помощ за тях е моралната. Понякога на Скорпионите им се желае да се откажат, само че в случай че им напомните, че са най-хубавите, ще ви оценят още повече.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР