Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив,

...
Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Скорпион

Скорпионът – знакът на любовта и на гибелта. Постоянен, безмълвен, еластичен и плодороден. Скорпионът се ръководи от Марс и Плутон и мнението за него не е доста положително. Скорпионът възкръсва от нищото, тъй като е сексуален и нападателен. Той е поредност от триумфи и неуспехи, от дебелоглав и несдържаност, от драматизъм и пристрастеност, индивидуализъм, загадка и протест.

Скорпионът е самонадеян, независим и могъщ. Не се трансформира и не обръща внимание на измененията. Знае какво желае, съдбоносен е и се съпротивлява съвсем на всичко. Мрази да му опонират.

Предстоящата година ще е наситена със комплицирани събития и ще се окаже доста значима за представителите на вашия знак. Ще измененията отношението към самите себе си.

Ако преди всяка позволена неточност ви караше да се самоизяждате вътрешно, то в този момент ще си дадете сметка, че сте това, което сте точно с помощта на позволените неточности. Те са били за вас скъпи уроци, от които ще можете да се възползвате и в бъдеще.

Затрудненията ще са свързани най-вече с професионалните ви изяви, само че отстранявайки ги от пътя си ще докажете действителните си благоприятни условия. В последна сметка ще установите, че усложненията са самобитен генератор за достиженията ви.

А достиженията, подпомагани от благотворното въздействие на Юпитер във вашия знак, никак няма да са за занемаряване. Може да е мъчно, само че ще си коства напъните. Що се отнася до персоналните и любовни връзки обстановката е нещо като „ мъртвило пред стихия “. Едва ли ще преживеете основна смяна. Необвързаните ще предпочетат да се забавляват по-скоро с епизодични флиртове, в сравнение с да се вричат в дълготрайни обещания.

Семейните ще запазят настоящия си статут на сдържан баланс сред привички и равнодушие. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте откровени не е допустимо да разчитате на безусловна преданост.

Вие сте елементарни хора, със мощни и слаби страни. Нормално е да злоупотребят с доверието ви. Свикнете с мисълта, че наивността не оказва позитивно въздействие на обществените ви контакти.

Характеристики на зодия Скорпион

Управляваща планета: Марс, Плутон

Стихия: вода

Качество: имобилен

Щастливи цифри: 4, 5, 8, 9

Подходящ цвят: яркочервено, малиново, всички огнени цветове

Камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз

Цветя (растения): божур, хризантема, карамфил

Метал: стомана

Талисман: бръмбар, скорпион, череп

Девиз: Аз искам

Късметлийски дни: вторник

Неблагоприятни дни: понеделник, петък

Подходяща страна: Норвегия, Алжир, Швеция, Мароко. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР