Скоро всички участници в обира в Сапарева баня ще бъдат

...
Скоро всички участници в обира в Сапарева баня ще бъдат
Коментари Харесай

Валентин Радев с извънредни разкрития за обирджиите от Сепарева баня! Показаха СНИМКА на обявените за национално издирване…

Скоро всички участници в обира в Сапарева баня ще бъдат хванати. Тази прогноза направи вътрешният министър Валентин Радев по време на блиц контрола в отрасловата парламентарна комисия. Случаят бил на вниманието на проверяващите.

“Направихме го по верния начин”, похвали се силовият министър. Стана ясно още, че Радев е удовлетворен, че не е употребена огнева мощ, тъй като е щяло да има простреляни.

“Знаем кои са тези хора”, регистрира Радев и добави, че Министерство на вътрешните работи работи по интервенцията и е въпрос на време да има резултати и добави: “Чакаме ги, знаем ги кои са, надяваме се, че скоро ще ги надигнем пред прокуратурата.

” Припомняме, при акцията за търсене на бегълците бяха употребявани дронове и термокамери. Въпреки проведената огромна акция на Министерство на вътрешните работи, тримата мъже към момента се търсят.

Те съумяха да се измъкнат на служителите на реда в поле до село Боснек.

Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов са оповестени за национално търсене.



През ноември основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че тримата мъже са рискови. Министерство на вътрешните работи моли всички жители, които имат информация за търсените мъже да алармират на телефон 112 или в най близкото полицейско ръководство. Полицията подсигурява анонимността на всеки подал информация.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР