SKODA обяви, че от края на този месец, представителите на SUPERB

...
SKODA обяви, че от края на този месец,
представителите на SUPERB
Коментари Харесай

SKODA SUPERB стана още по-привлекателна

SKODA разгласи, че от края на този месец, представителите на SUPERB и SUPERB COMBI ще се произвеждат с увеличено общоприетоо и допълнително съоръжение, както и редица иновативни новости.

От равнището си на съоръжение Ambition, всяка SKODA SUPERB ще бъде оборудвана със системата за бърза помощ при положение на пътен случай Care Connect. Тя се задейства автоматизирано в случай на активиране на системите за пасивна сигурност на автомобила или ръчно при нужда, като стартира телефонен диалог с спомагателен център на марката.

Друга оригиналност при SUPERB е функционалността за отдалечен достъп до автомобила чрез приложението за мобилни телефони и таблети ŠKODA Connect. Системата е в състояние да известява притежателя за отворен прозорец или врата, както и дали фаровете са изгасени, а с функционалностите Honk & Flash и запаметяване на паркинг позиция, намирането на колата даже на най-големия паркинг към този момент не е проблем.

Бордовите системи Columbus и Swing на SUPERB вече са с увеличени размери- надлежно от 8 до 9.2 инча и от 5 до 6.5 инча, а SmartLink+ гарантира изобразяване на навигационни, мултимедийни и комуникационни функционалности от мобилния телефон директно на главното табло.

Други новости при SKODA SUPERB са системата Park Distance Control с функционалност Manoeuvre Assist за регистриране на обекти и активно задействане на спирачната система при необходимост, когато автомобилът се маневрира за паркиране, масажна функция за седалката на лидера, нови 19-цолови алуминеви джанти, хромирани детайли за екстериора и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР