Skoda Enyaq е първият изцяло електрически модел на компанията разработен

...
Skoda Enyaq е първият изцяло електрически модел на компанията разработен
Коментари Харесай

Skoda превърна Enyaq в кемпер

Skoda Enyaq е първият напълно електрически модел на компанията създаден от началото като подобен и от чешката компания не стопират да ни демонстрират какъв брой повсеместен може да бъде той. По-рано тази година го видяхме видоизменен в купе версия, като даже получи и обозначение vRS, символизиращо най-мощните модели от марката.
`Skoda

От Skoda направиха реклама на модела като приземиха на тавана му дребен хеликоптер, а в този момент рекламният отдел на компанията във Англия демонстрира, че Enyaq може да бъде употребен и като самобитен кемпер единствено с прибавянето на няколко аксесоара. Enyaq FestEVal е създаден в една единствена численост за английския пазар благодарение на чешката компания EGOE.
`Skoda

За задачата двата марката са си партнирали в изработката на специфична рамка завършена тъкмо по багажното поделение на Enyaq, която във вътрешната си част побира газов котлон и даже сгъваема мивка. Когато се прегънат седалките, размерът на багажника от 1710 литра може да се употребява за място за спане от двама души, а благодарение на палатка на покрива, това може да усили още спалното пространство.
`Skoda

Колата е направена въз основата на модификацията с 82кВч батерия, която би трябвало да е задоволителна за пробег от към 540 километра с едно зареждане. Мощността е 204 конски сили, а оптималният въртящ миг от 310 нютон метра оказва помощ за ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 8.5 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР