Склонни сме да спасяваме София от спасителите. Това каза пред

...
Склонни сме да спасяваме София от спасителите. Това каза пред
Коментари Харесай

Борисов: Склонни сме да спасяваме София от спасителите

Склонни сме да спасяваме София от спасителите. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

От ПП-ДБ (Спаси София) оповестиха през днешния ден, че няма да повдигнат претендент за предсeдател на Столичния общински съвет (СОС), заяви по време на днешното съвещание досегашният им кандидат Борис Бонев. В момента СОС прави трети опит да избере ръководител сред останалите претенденти.

„ С Денков работя добре. Колегите не си държат на думата. Когато договаряхме този несъответстващ модел, за Здравната каса те извадиха един преносим компютър, прочетоха едно име на настоящия шеф и ние го подкрепихме. А подуправителя трябваше да бъде излъчен от нас. Дори променихме закона и оттеглихме нашия претендент за шеф. Към днешна дата ние нямаме и зам.-министър на опазването на здравето. Трябва да проявим самообладание и малко образование. Началникът е техен, министърът е техен, от какво са недоволни те? Имам сделка с Кирил Петков, Лена, тя държеше преносимия компютър и четеше ”, съобщи Борисов.

" Ще стискаме, до момента в който ни устоят нервите. Моите са здрави, тъй като виждам действителен прогрес за Шенген ”, сподели Борисов.

На въпрос подобаващ ли е Делян Пеевски за министър председател, водачът на ГЕРБ отговори: „ Сериозно ли ме питате. Навремето Станишев допускаше същата неточност. За разлика от Денков, Пеевски е умел. ”

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че " сглобката " няма да бъде съборена поради избора на подуправител на НЗОК.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР