Скиорите имат последна възможност да се спуснат по пистите в

...
Скиорите имат последна възможност да се спуснат по пистите в
Коментари Харесай

Големите зимни курорти закриват ски сезона след Великден

Скиорите имат последна опция да се спуснат по пистите в България - най-големите зимни курорти оповестиха, че закриват ски сезона след Великден, осведоми Българска телеграфна агенция.

В петък от " Витоша ски " оповестиха във " Facebook ", че поради неподходящи условия писта " Витошко лале 1 " приключва работа. Днес е последният работен ден за сезона. Днес до 14:00 ч. бяха отворени единствено пистите " Меча поляна " и " Витоша Сноупарк ".

 Румен Радев се зае да взема решение казуса с лифтовете на Витоша Румен Радев се зае да взема решение казуса с лифтовете на Витоша

Ски сезонът на Боровец се чака да бъде закрит от понеделник (17 април), означават от курорта във " Facebook ". Утре е последният работен ден, в който всички фенове на зимния спорт могат да се порадват на планината.

Ски зона Пампорово остава отворена също до 16 април. Ски зоната в Банско ще работи до 17 април, оповестяват от курорта на уеб страницата си.

От Планинската избавителна работа (ПСС) поучават през идващите дни разходките в планините да са съобразени с прогнозата за времето поради предстоящата смяна в метеорологичните условия. Много внезапно се стопля и това крие заплаха от лавини, предизвестяват също от ПСС. Утре ще се заоблачи и се чакат превалявания в следобедните часове. Ако хората вървят в планината, дано е сутринта, означиха още от ПСС.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР