Скелети, подноси с отрязани ръце, разхождащи се зомбита между масите

...
Скелети, подноси с отрязани ръце, разхождащи се зомбита между масите
Коментари Харесай

Ресторант в Рияд предлага вечеря сред зомбита и черепи

Скелети, подноси с отрязани ръце, разхождащи се зомбита сред масите – всичко това може да се види в ресторант на ужасите, който отвори порти в Рияд, столицата на Саудитска Арабия.

„ Обичам ужасите като цяло. Тук е готино и занимателно “, споделя Джавахер Абдала, доктор, който е измежду първите клиенти на ресторанта, носещ името „Shadows“ („Сенки“) до момента в който си прави селфи с манекен, маскиран като окървавена жена.

В сумрак и с подобаваща музика за декор сервитьорите сервират окървавени чаши и ястия, поднесени в черепи.

В последно време Саудитска Арабия се пробва да скъса с имиджа си на ултраконсервативна страна и да придобие по-привлекателен и отворен облик пред света. Част от напъните явно са ориентирани и към сходни места за развлечения. В продължение на десетилетия саудитците трябваше да пътуват до други градове в Близкия изток и в Европа в търсене на занимания, само че през днешния ден управляващите се пробват да подтикват повече локалния туризъм.

Все отново не на всички им подхожда атмосферата в ресторанта. 26-годишната Нура Ал-Асаф да вземем за пример, споделя, че ужасните изображения и виковете доста са понижили апетита й и че евентуално повече няма да се върне на това място. „ Дойдох да се развличам, само че атмосферата и шоуто са прекомерно ужасяващи “, споделя тя нервно пред кореспондент на AFP, до момента в който сервитьорът й сервира паста върху паница с озъбен черен череп.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР