Скарлет Йохансон е впечатляваща с всяка своя поява. Независимо дали

...
Скарлет Йохансон е впечатляваща с всяка своя поява. Независимо дали
Коментари Харесай

Тази русокоска е неразпознаваема

Скарлет Йохансон е впечатляваща с всяка своя поява. Независимо дали на аления килим или на огромния екран, тя просто знае по какъв начин да приковава погледите към себе си. И това като че ли ѝ се отдава напълно без изпитание.

Този път обаче актрисата ни смайва не с визия от аления килим, не и с роля за огромния екран, а с неузнаваемостта си до момента в който снима идващия си филм.

Тази седмица Скарлет Йохансон е била видяна на снимачната площадка на Project Artemis, който сега се снима в Джорджия, Съединени американски щати. Актрисата е напълно в ретро визия, с която едвам можем да я разпознаем.

Но пък си признаваме, че и по този начин облечена ни се коства, че актрисата излъчва присъщите си сексапил и съблазън. Скарлет е преобразена в жълта рокля, с кръгли слънчеви очила и къса ретро руса прическа, предава lifestyle.bg.

В сниманата сцена тя кара ретро Camaro до магазин за електроуреди, излиза от колата и хвърля кофа за отпадък през прозореца.

Сцената ни се коства много странна, само че допускаме, че това е обяснимо поради какъв брой малко се знае за кино лентата Project Artemis към този момент. Единственото, което е ясно е, че идният филм на Apple е отдаден на галактическата конкуренция, както и че в него Скарлет Йохансон ще си партнира с много известни свои сътрудници. Сред тях са Чанинг Тейтъм, Джим Раш, Рей Романо и Ана Гарсия, написа Entertainment Tonight.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР