Скърбяща майка сподели трогателни снимки на безжизненото тяло на нейното

...
Скърбяща майка сподели трогателни снимки на безжизненото тяло на нейното
Коментари Харесай

Най-трогателната снимка: Майка целува мъртвото си бебе, родено в четвърти месец

Скърбяща майка показа трогателни фотоси на безжизненото тяло на нейното бебче с концепцията да насърчи и други дами да приказват за загубата на бебета и спонтанните аборти.

28-годишната Джъстин Зампогна от Австралия чула съкрушителната вест, че мозъкът на бебчето й е спрял да се развива.

Лекарите й дали възможност да приключи бремеността си в 16-тата седмица или да доноси щерка си, която за жал щяла да издържи единствено няколко часа след раждането, оповестява dailymail.co.uk.

``
реклама

Майката споделя фотоси в Инстаграм, с цел да провокира и други дами да приказват за казуса, тъй като тя се чувствала доста самотна в тъгата си.

Джъстин и брачният партньор й Тай са дружно от 16 години, имат наследник на 2 години и април 2018 почнали да вършат опити за второ дете. Джъстин, която работи като инструктор по хип-хоп танци нямала самообладание да се срещне с дъщеричката си. Щяла да я назова Джия или Джиджи.

В 14-тата седмица на ехографа докторът вижда, че бебето е с аненцефалия и съдбовен недостатък на невралната тръба. 

В 16-тата седмица Джъстин взема решение да вземе хапче, с което да приключи функционалността на плацентата и да роди бебето си, с цел да няма последици, както при другия вид, който й дават - кюртаж.

" Когато разбрах, че ще ставам майка още веднъж бях толкоз щастлива. През първите 3 месеца ми беше толкоз неприятно, доста повече в сравнение с със сина ми. Гаденето таман мина и бяхме в еуфория, че чакаме момиченце. Всичко беше прекомерно хубаво, с цел да е истина ", споделя тя.



" Да глътна това хапче беше най-трудното нещо. Трябваше да се разделя с мисълта за моето момиче и с обстоятелството, че нея към този момент няма да я има.

На 27 август 2018 Джъстин роди своята недоносена Джиджи и тя й съпруга й прекараха шест часа с нея. 



" Тя заслужаваше да се роди и да си има рожденна дата. Нейната дребна душичка не прекара и един ден на земята, само че докосна сърцето ми доста надълбоко. Имахме къс момент дружно, само че усещам, че сме свързани. Показахме я на батко й, и му обяснихме, че към този момент е при звездите ", споделя още Джъстин.

Нейният брачен партньор я поддържа и твърди, че тя е помогнала на доста дами да приказват намерено за казуса.

Превод: " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР