Скъпият внос от Китай помпа цените в строителството Цените на металите

...
Скъпият внос от Китай помпа цените в строителството
Цените на металите
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Хотели стават бази за възстановяване след...

Скъпият импорт от Китай помпа цените в строителството

Цените на металите бележат скок с над 30% и оскъпяват строителството. Поскъпват още дървеният материал, изолациите, дограмите и замазките, сигнализират от сектора. Причината за доминото с цените са пандемията, намалелият експорт от Китай и по-скъпият превоз. Според анализаторите напълно скоро нарастването на материалите ще се отрази и на цените на парцелите.

На ул. " Младежка " не желаят нова концесия на пазара

Живеещите на ул. " Младежка " не желаят да се учредява втора концесия за пазара, откакто първата ги тормозеше повече от 15 години и беше прекъсната. Представителите от квартала се събират в неделя от 11 часа до построената неотдавна спортна площадка, като поканиха и кмета на регион " Централен " Георги Стаменов.

1027 лв. стартова заплата за кадрови боец в Карлово

Нова акция за набиране на професионални бойци в 61-ва Стрямска механизирана бригада започва Министерството на защитата. Вакантните длъжности са към 23 март, за избора ще бъде извършен конкурс. От ведомството оповестяват, че главната заплата на новоназначен военнослужещ е 1027 лв. без трудов стаж.

Хотели стават бази за възобновяване след COVID-19

Хотели по морето, в планината и в градчетата с минерални извори предложиха нов тип предложения. Те са за хора, преборили вируса, а задачата е удобно повлияване на затрудненията след преболедуване от COVID-19 и общо подсилване на организма. Предложенията идват от Албена, Поморие, Старозагорски минерални бани, Павел баня, Велинград, Банско и други.

Цял ден очакване пред ТОЛЕК унищожава инвалиди

Инвалиди от цяла Южна България се редят на опашки в Транспортна болница в Пловдив и чакат с часове, с цел да получат позволение за възобновяване на шофьорската брошура. Причината е, че преди да подадат документите си в КАТ, те би трябвало да получат мнение от Транспортната регионална лекарска експертна комисия (ТОЛЕК) в пловдивското лечебно заведение, че са годни да карат. Така всеки ден пред кабинет 308, където заседава комисията, се събират сред 30 и 50 души. Парадоксалното е, че това се случва във време на пандемия, когато съгласно заповедта на здравния министър на едно място не би трябвало да се събират повече от 15 души.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР