ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън настоява за забавяне на федералното

...
ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън настоява за забавяне на федералното
Коментари Харесай

Хънтър Байдън настоява за забавяне на федералния процес за оръжие, който трябва да започне следващия месец

ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън упорства за закъснение на федералното дело за оръжие в понеделник, като изиска от апелативния съд да спре процеса в Делауеър, избран за стартира идващия месец.

Адвокатите на отбраната на сина на президента настояват, че няма незабавна нужда процесът да стартира на датата 3 юни, избрана от федералния арбитър, който следи делото. Те също по този начин цитират късото време сред процеса в Делауеър и началото на различен развой за данъчни обвинявания в Калифорния.

Хънтър Байдън се пледира за почтен в лъжата по отношение на използването на опиати през октомври 2018 година във формуляр за закупуване на револвер, който държал към 11 дни в Делауеър. Той призна, че е бил привързан към крек кокаина през този интервал, само че юристите му споделиха, че не е нарушил закона.

Адвокатите молят 3-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати да изслуша молбата за отменяне обвиняването. То беше отхвърлено от състав от трима съдии, който не се произнесе по основателността на исковет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР