Скъпи Водолеи, март ще бъде сравнително спокоен и премерен период

...
Скъпи Водолеи, март ще бъде сравнително спокоен и премерен период
Коментари Харесай

Водолеи, през март се доверете на съдбата и се пуснете по течението

Скъпи Водолеи, март ще бъде относително спокоен и обмислен интервал в живота ви. Не се чакат огромни промени. Имате насъбрани доста незавършени задания. Всичко ще върви по проект, а представителите на знака ще съумеят да разчистят сметки и да основат запас за бъдещето. Доверете се на ориста и просто се пуснете по течението.

Началото на месеца ще донесе положително въодушевление, животът ще тече премерено и умерено. Разбира се, ще зародят и някои проблеми, само че можете елементарно да се справите с тях без външна помощ. В средата на месеца звездите ви поучават деликатно да анализирате получаваната информация, в противоположен случай може да допуснете съществени неточности. Вече в края на март можете да съставите явен проект за деяние и да започнете решително да се придвижвате към задачите си.



Опитвате се да заобиколите някои открити правила или процедури в деловите или бизнес връзките, само че проблемите, пред които сте изправени, изискват спомагателни старания и добра централизация. Няма причина да обръщате внимание на второстепенни обстановки, които лишават скъпата ви сила или време.

Желанието ви да доминирате в връзките с най-близкото ви обграждане има своите положителни и неприятни страни. Ако държите на установяването на хармонични връзки с обичан човек, от време на време би трябвало да употребявате зрънце мъдрост или някои скрити козове. Добрата любовна тактика допуска предпочитание за превъзмогване на разнообразни ограничавания. Любовните неточности се простят, в случай че има откровени усеща и взаимна обвързаност.



Самотните Водолеи също могат да оцветят живота си, най-важното е да не се затваряте в намирането на избраник/избраница. Също през този интервал звездите дават обещание на представителите на знака загадка сантиментална връзка, която ще се трансформира в източник на ентусиазъм.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР