Скъпи Везни, през април сте в момент, в който можете

...
Скъпи Везни, през април сте в момент, в който можете
Коментари Харесай

Скъпи Везни, през април ще тръгната по нов път

Скъпи Везни, през април сте в миг, в който можете да изберете нов път, по който да вървите и това ще бъде значимо решение. Трябва да покажете адаптивност към всяка смяна или отсрочване.

Марс в Рак и в квадрат към вашия знак, който се образува и се освобождават доста мощни сили, които първо би трябвало да бъдат обуздани, в противоположен случай могат да избухнат в експанзия. Препоръчва се повече сън, водене на здравословен живот, медитация, да не се претрупва организмът. Въпреки това планетата воѝн ви прави по-динамични във връзка с работата и кариерата и ще предприемете начинания за реализиране на проектите, които обмисляте отдавна. Трябва да държите всичко крепко в ръцете си.



Препоръчително е да пазите силите си като цяло и да живеете по-спокоен живот, защото виталните сили от Слънцето в съпротива в символ Овен не идват на 100 %. Ако в последно време работата ви изтощава, извънредно време е да се отпуснете и да си вземете отмора. Планетата на шанса Юпитер, която също се намира в съпротива, размива положителните вероятности пред вас.



Някои представители на знака може да изпитвате боязън да вземете момента в свои ръце, да скочите напред, без да знаете тъкмо по какъв начин хората към вас ще се почувстват или ще реагират на това, което вършиме.

Възможно е да има известно психическо напрежение или може би финансови усложнения, изключително във връзка със арестувани заплащания, които към момента не са осъществени, неизплатени заплати.

Плутон също може да донесе значими развития в любовния ви живот от новата си позиция, макар че те ще се усещат постепенно. Вашият фокус в живота се измества към хората към вас и връзките ви с тях. Този месец ще донесе нови прекарвания. Вие ще ги създадете сами, само че ориста ще ви предложи и няколко разновидността да се насладите на живота пълноценно.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР