Скъпи Риби, този месец носи просперитет и положително развитие в

...
Скъпи Риби, този месец носи просперитет и положително развитие в
Коментари Харесай

Риби, през ноември настъпва щастлив период за вас

Скъпи Риби, този месец носи разцвет и позитивно развиване в работата и живота ви. Планетарната конфигурация покачва вашето самочувствие, което ще ви помогне в постигането на амбицииje ви.

Предходният месец имаше доста върхове и спадове, с които трябваше да се справяте, само че този месец ще бъде друг. Сякаш космосът ви оказва помощ по някакъв енигматичен метод. Започвате с изцяло пресен и нов метод към самия живот.



Ще има доста въпроси, които ще привлекат интереса ви и ще се нуждаят от вашата сила. В същото време ще почувствате мощна убеденост, която ще проправи пътя за осъществяване на вашите планове. Уверете се, че не вършиме рисковани ходове. Време е да визиите положителните си хрумвания и да изпъкнете измежду сътрудниците си. Не всеки обаче ви желае триумф. Внимавайте какво им доверявате и пазете някои неща за себе си.

През този месец забравете за безпокойството какво мислят другите за вас. Живейте най-вече за себе си и би трябвало да се занимавате повече със себе си, а не с радикалните отзиви или препоръки на другите.

Може да се наложи да инвестирате време и пари в домакинство, ремонт на къща, наново декориране или фамилни действия. В средата на месеца сте предразположени към настинки, вирусни инфекции и алергии.

Нещата в любовния ви живот няма да са идеални. Предстои интервал на преразглеждане на връзките ви с колегата, тъй че внимавайте, не сте единствените с лупа, а и отсрещната страна. Вие сте свръхчувствителни, сътрудникът е прекомерно придирчив. Добре е да говорите, когато пристрастеностите се поуспокоят. Постепенно в границите на месеца ще почувствате нуждата да се отдръпнете и да се обърнете малко повече към вътрешното си аз. Ако сте необвързани, ще проявявате повече интерес към персоналните си желания и по-малко към сърдечните неща.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР