Скъпи Риби, може да почувствате нарастващо нетърпение през октомври. Заради

...
Скъпи Риби, може да почувствате нарастващо нетърпение през октомври. Заради
Коментари Харесай

Риби, очаква ви невероятен октомври

Скъпи Риби, може да почувствате възходящо неспокойствие през октомври. Заради Юпитер в Овен бихте забързали процесите. Не разбирате за какво триумфът към момента не идва. Продължавате да влагате сила, само че не виждате резултата. Една от аргументите за това може да е, че Юпитер към момента е назадничав, т.е. се отдръпва. Толкова доста, че на 28-и ще се реалокира назад във вашия знак. Един тип отплата за вас: могат да се осъществят неща, които не са били вероятни преди. Но не трябва да разчитате на това…

Доволни ли сте от това, което вършиме? Ако сте изгубили мотивация или не сте изцяло уверени в избора на кариера/работа, в този момент е моментът да помислите. Въпреки това, преди да извършите избор, е значимо да се изясните в себе си. Помислете за нови насоки, които биха могли да оказват помощ на вероятностите ви за работа. Вие сте много уравновесени с парите си, само че може би обмисляте да се впуснете в световно търсене на тяхното значение.
Промените във времето могат да повлияят на вашето здраве. От психическа позиция е допустимо да се чувствате уплашени или смутени от нещо, което не знаете тъкмо какво е. Балансирайте прочувствената и умствената си страна, с цел да имате първокласен живот. Опитайте да ходите постоянно на разходка до паркове, гори и водоизточници.

Търсите нещо друго, което разсънва нови чувства. Създавайте контакти, общувайте, търсете запознанства, хрумвания, вдъхновявайте се и вдъхновявайте другите. Използвайте силата си, с цел да намерите способи да изразите себе си. Ако можете, включете се в обществени и благотворителни планове, дарявайки част от силата си и обединявайки хората за алтруистични цели, помагайки на по-малко щастливите.
Може би към момента сте малко срамежливи, само че няма да останете незабелязани от тези, които в действителност се възхищават на някаква искра във вас. Ако си търсите нова връзка, може да имате шанс. Най-добрият ви вид е да излизате и да посетите колкото се може повече събития. Смелостта ви ще бъде възнаградена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР