Скъпи приятели, това е резултатът на двегодишното безхаберие по пътищата

...
Скъпи приятели, това е резултатът на двегодишното безхаберие по пътищата
Коментари Харесай

ГЕРБ: Защо Шишков не спре с цирковете и не се разходи из държавата, да види в какви условия шофираме

Скъпи другари, това е резултатът на двегодишното безхаберие по пътищата в страната. Това написа в мрежите Галя Желязкова, претендент за народен представител от ГЕРБ-СДС в област Бургас.

Чудно за какво министър Иван Шишков не спре с тези циркове и не се разноски из страната, с цел да види в какви условия караме.

Тези фотоси са от през днешния ден и са в сектора сред Карнобат и село Лозарево. Ришки проход, през който минава пътя, е най-натоварения в област Бургас. На ден минават хиляди товарти и леки коли. Когато беше затворен за ремонт прохода на Републиката, целият товарен трафик беше пренасочен през Ришки проход, което компрометира пътя.

От близо година и половина обаче, аз не съм видяла някой да прави нещо по въпроса с пътната настилка.

Хората, които пътуват всеки ден сред община Сунгурларе и прилежащите общини, са принудени да карат в тези условия. Всички преминаващи от южна към северна България и назад, също.

️Почти всеки ден се случват произшествия. Голяма част от тях са с товарни коли.

Министър Шишков, спрете с дивия си ПР. Спрете да се месите в предизборната акция и започнете да си вършите работа. Защото, както споделих и на предшественика ви от трибуната на Народно събрание, по този начин го споделям и на вас. Няма обитаемо място, в което да съм била и локалните хора да не попитат за пътища и инфраструктура! Хората желаят да се движат несъмнено и умерено, а не да си разрушават всеки ден колите и да рискуват ПТП, поради некадърността на хората, които сега вземат решения.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР