Скъпи приятели, днес загубих моя приятел Гошо. Почивай в мир.

...
Скъпи приятели, днес загубих моя приятел Гошо. Почивай в мир.
Коментари Харесай

Нелина, несподелената любов, заради която студентът Георги се самоуби, оповести скръбта си СНИМКИ

Скъпи другари, през днешния ден изгубих моя другар Гошо. Почивай в мир. Обичам те! Този пост на Нелина Филипова в обществените мрежи отпуши поредност от яд и тъга по безвреме отишлия си 21--годишен Георги Костадинов от Садово.



Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден Георги, който е студент 3 курс в Техническия университет в Пловдив, постави завършек на живота си. Причината е любовна драма. Момчето е имало връзка с Нелина, която обаче охладняла.

Двойката краткотрайно била разграничена, Георги няколко пъти писал на девойката, само че тя не отговаряла. Настоявал за срещи, които все не се състояли. Последно имали спогодба да се видят този петък, само че за жалост студентът не е дочакал това.



Георги е оставил предсмъртно писмо до родителите си, в което се извинява за стореното, само че споделя, че повече по този начин не може да живее. Баща му го е намерил, прострелян в главата. Оръжието е законно притежавано от бащата, който е боен. Пистолетът е бил заключен в каса, само че до момента в който родителите са пазарували, момчето е намерило ключа и е произвело съдбовния изстрел.

Малко откакто приятелката му пусна във фейсбук профила си страдание за загубата на Георги, мнения заваляха към нея и за нея.

Боян Атанасов написа: И тази нагла пикла с обявления, търсеща внимание от приятелите си. Жалко, че не намерения преди да се е държала толкоз надменно и безочливо. Жалко, че не е виждала лабилността в това положително и наивно момче.

Има бог. Ако тази има съвест, ще и тежи, само че ме съмнява!
Мир и покой на душата му, нищо в тоя живот не си заслужава този излаз.
Татяна Стойчева пък се възмущава: Сега се сетила какъв брой го обича

Денис Радо Гаджеви пишат: Тая пък.....момчето си отиде, тя ся го заобича.



В други мнения обаче хората пазят Нелина и не имат вяра, и се чудят каква виновност може да има тя за съдбовното решение на младежа. И за какво нещата се извъртат по този начин като че ли всяка жена е длъжна да се влюбва във всеки мъж, който изпитва усеща към нея, с цел да не би инцидентно той да вземе някакво извънредно решение.

Целият град Садово е наежен и жали за момчето и за родителите, чиито единствен наследник е Георги.

Погребението на момчето ще е на следващия ден в родния му град.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР