Скъпи Овни, през март пролетта се завръща, а заедно с

...
Скъпи Овни, през март пролетта се завръща, а заедно с
Коментари Харесай

Март носи важни промени и нова любов на Овена

Скъпи Овни, през март пролетта се завръща, а дружно с нея - и цялата ви жизнеспособност. Това е идеалният миг да измененията ориста си. През първата десетдневка към момента може да се сблъскате с някои напрегнати обстановки заради транзитите в Козирог.

След влизането на Венера и Марс във Водолей след 6 март за вас ще стартира по-благоприятен и деен интервал, изпълнен с нови благоприятни условия. Ще имате чувството за ново прераждане, вероятни са нови стартове. Ставате сътрудници на смяната, което слага нещата в придвижване.



Динамичен месец в социално-професионалния проект. Интересна въртележка от обстановки, само че мъчно разбираема на пръв взор. Доверявайте се, че всичко върви за вашето извънредно положително. Планове за далечни пътувания, само че и ориентировка към разнообразни курсове и изследвания. Очакват ви хубави неща, ползите ви ще се разрастват и към вас ще потекат разнообразни оферти.

Бъдете деликатни, тъй като преди рождения си ден сте предразположени към злополуки и произшествия. Този месец ще би трябвало да бъдете доста по-предпазливи във връзка с вероятни здравословни проблеми.

В персонален проект ще сте склонни да спорите за дреболии, които могат да дестабилизират връзките. Време е да се откъснете от нерентабилните взаимоотношения, без значение дали става въпрос за персонални взаимоотношения, или професионални съдействия. Със сигурност някои от тези взаимоотношения ще се разпаднат, без значение дали го желаете, или не. Звездите демонстрират, че сте подготвени да се освободите от възприятията си и да влезете в нова връзка (необвързаните). Също по този начин ще предприемете значими промени в метода си на живот.

Най-доброто време е да откриете себе си и най-скритите си стремежи и мисли.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР