Скъпи левичари, учените потвърдиха вече официално: вие сте наистина специални

...
Скъпи левичари, учените потвърдиха вече официално: вие сте наистина специални
Коментари Харесай

8 причини защо според учените левичарите са уникални хора

 8 аргументи за какво съгласно учените левичарите са неповторими хора

Скъпи левичари, учените потвърдиха към този момент публично: вие сте в действителност специфични хора, написа Simple Most.

През цялата история левичарите са били считани за неумели, в най-лошия случай за магьосници. Само преди 20 години откривателите твърдяха, че левичарите живеят по-кратко, че те са по-склонни да станат жертви на злополуки.

И за какво е всичко това? Защото те би трябвало да живеят в свят, основан за десничари!

Само помислете: всички битови предмети (например ножици) са направени за хора, чиято водеща ръка е дясна. Дори писането за левичарите може да бъде непостижимо.

Ново проучване сподели, че левичарите имат мощни преимущества, които им разрешават да се отличават както в спортовете, по този начин и в действия, където е належащо да се вземат решение проблеми дейно.

Ето главните 8 аргументи, поради които учените считат, че левичарите са неповторими:

1. Никой не може да изясни съществуването на левичарите

Въпреки многочислените изследвания към момента няма безапелационен отговор за какво някои хора се раждат левичари. Дали е генетично обусловено или добито в утробата? Никой не знае.

2. Никой също по този начин не знае точния брой на левичарите

Според разнообразни проучвания те съставляват от 5 до 26 % от популацията на света. Но тези цифри варират съгласно културата и страната.

3. Левичарите са по-успешни в спорта

Около 25% от всички бейзболни играчи в американската лига са левичари. И бейзболът не е единственият спорт, който е подобаващ за левичари. Един отчет отбелязва, че 40% от най-хубавите тенисисти са левичари.

Успехът им се дължи на обстоятелството, че работят друго от десничарите. И това обезсърчава съперниците, които са привикнали да играят със „ личния си тип “.

4. Левичарството не може да бъде изкоренено

Дори след дълго образование и години потребление на дясната ръка, левичарят няма да не помни по какъв начин да написа с лявата. Те не могат просто да бъдат преквалифицирани. Да, и не е нужно.

Психолозите акцентират, че левичарството не е патология, а самостоятелна версия на нормата.

5. Левичарите вземат решение проблемите по-добре

Това е по този начин, тъй като съгласно учените те могат да погледнат казуса от разнообразни ъгли и да излязат с повече разновидности за разрешаването му. Следователно те са по-склонни да изградят блестяща кариера в науката, изкуството и технологиите.

Ето имената на известни левичари, станали известни в тези области: Мария Кюри, Лудвиг ван Бетовен, Пабло Пикасо, Боб Дилън, Пол Маккартни, Бил Гейтс, Джулия Робъртс, Анджелина Джоли, Никол Кидман и Жан Пол Готие.

6. Възможността бебето ви да се роди лява ръка може да бъде планувана още преди да се роди

Лекарите могат да открият това с ултразвук. Повечето бебета или 90 % от тях смучат палеца на дясната си ръка, до момента в който са в утробата. Останалите 10 % са бъдещи левичари!

7. Левичарите са в доста добра компания!

Сред известните левичари са Алберт Айнщайн, президентът Барак Обама, Бил Гейтс и Нийл Армстронг. Може би някой ден ще бъдете включени в този лист!

8. Най-често левичарите се раждат в интервала от края на пролетта до началото на лятото

Проучване открило, че множеството левичари са родени сред март и юли. От тази информация можем да заключим, че те са заченати сред юни и октомври. Това значи ли нещо друго? Не е реалност. Но въпреки всичко е забавно изобретение!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР