Скъпи дами, мина малко повече от седмица, откакто здравните власти

...
Скъпи дами, мина малко повече от седмица, откакто здравните власти
Коментари Харесай

Твоята приятелка, самоизолацията

Скъпи дами, мина малко повече от седмица, откогато здравните управляващи мощно насърчиха да си останем у дома и да ограничим обществените контакти. А предвид на събитията, евентуално ще се наложи да продължим тази процедура още няколко седмици.
 image2_16x9.png Останете си у дома: 6 фамилни настолни игри ПОД 20 ЛЕВА! На фокус
Самоизолацията е най-сигурният метод да защитим себе си и околните си хора, само че от време на време домът ни наподобява прекомерно стеснен и се певръща в същинско предизвикателство за психическото и прочувственото ни здраве.

Истината е, че обществена изолираност не значи асоциалност. Спазвайте отдалеченост, само че не отдалечавайте хората от себе си.

Вижте препоръките ни в галерията, които ще ви накарат да се почувствате надалеч по-удовлетворени от всекидневието си в тези тревожни времена.
Твоята другарка, самоизолирането (5 изобретателни хрумвания за самотни момичета) 5 фотоси  Твоята другарка, самоизолирането (5 изобретателни хрумвания за самотни момичета)  Твоята другарка, самоизолирането (5 изобретателни хрумвания за самотни момичета)  Твоята другарка, самоизолирането (5 изобретателни хрумвания за самотни момичета)  Твоята другарка, самоизолирането (5 изобретателни хрумвания за самотни момичета)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР