СКЪПА АБИ: Брат ми, когото ще нарека Алън“ ме прекъсна.

...
СКЪПА АБИ: Брат ми, когото ще нарека Алън“ ме прекъсна.
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Брат ми не иска да говори с мен, защото смята, че съм откраднал $8K от него – мисля, че потът е изкривил ума му

СКЪПА АБИ: Брат ми, който ще нарека „ Алън “ ме прекъсна. Всеки от нас получи по 50% от имуществото на майка ни, както е посочено в нейното наследство. Съответните ни наследства възлизат на забележителна сума пари. Алън мисли, че съм откраднал 8000 $ от него. Това е по едно и също време погрешно и невероятно.

Алън беседва с единствения останал родственик от нашето потомство, братовчед ни „ Джей “, който след това се свърза с мен и ми сподели, че Алън в никакъв случай повече няма да приказва с мен. Това е извънредно мъчително.

Алън употребява здравна марихуана, с цел да се оправи с болките в гърба и навикът му завладя живота му. Вярвам, че това е изкривило мозъка му. Той също по този начин живее с жена, която имам вяра, че го подкрепя.

Имам своите теории какво в действителност се случва, само че нямам доказателства, които да поддържат съмненията ми. Какво бихте посъветвали в тази обстановка? Може ли да бъде изкупен? Липсва ми близката връзка, на която в миналото се радвахме, само че не мога да се състезавам с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР