Скандално видео публикува сайтът HotArena! В кадрите се вижда млада

...
Скандално видео публикува сайтът HotArena! В кадрите се вижда млада
Коментари Харесай

Сървайвърката Ралица Кирилова пъшка в домашно порно

Скандално видео разгласява уеб сайтът HotArena! В фрагментите се вижда млада жена, която изумително наподобява на сървайвърката Ралица Кирилова.

След инспекция на уеб страницата се оказа, че това си е Кирилова. Тя е чисто гола, седейки и безпардонно сваляйки се с чужд за необятната общност мъж. Въпросната дама е очевидно пияна или под въздействие на опиати. Речта й е трудноразбираема. Ралица беше гадже на известния предприемач Александър Найденов.

Връзката им мина през няколко стадия, като сега двамата са разграничени. По време на връзката им Ралица си постави и 700 кубика силикон в гърдите. Смяташе се, тя е предиздвикала Сашо Майонезата да не помни раздялата си с актрисата Елен Колева.

Видеото демонстрира по какъв начин голата дама очевидно е в депресивно положение. Тя откровеничи с мъжа до себе си, навива го за секс. И това се случва. След къса креватна гимнастика, Кирилова и ебача й сядат да обсъдят сеанса, като сървайвърката очевидно няма срам от това, че е без никакви облекла по себе си.

36-годишната Ралица Кирилова участваше в телевизионното реалити Сървайвър през 2014 година Тогава във визитката й за предаването тя показа, че е склонна към мощни страсти и прекарвания. Това видео потвърждава изцяло думите й. Видеото вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР