Скандално видео хвърли сянка върху личността на Далай Лама Далай

...
Скандално видео хвърли сянка върху личността на Далай Лама Далай
Коментари Харесай

Далай Лама подкани малко дете да му смукне езика

Скандално видео хвърли сянка върху личността на Далай Лама  Далай Лама Далай Лама е почитан лама в будистката школа Гелуг или " Жълтите шапки " на тибетския. В обществените мрежи набират известност фрагменти, които демонстрират 87-годишният Далай Лама  Далай Лама Далай Лама е почитан лама в будистката школа Гелуг или " Жълтите шапки " на тибетския да целува момче, което се навежда, с цел да му отдаде респект.

След това будисткият духовник изплезва езика си и приканва детето да го смуче. Видеото е от събитие на 28 февруари в МакЛеод Гандж, предградие на град Дхарамсала в Северна Индия.

Trigger warning: Pedophilia

Dalai Lama calls up a minor boy, kisses him on lips, asks for a tongue kiss as well. Also, notice where he takes the boy’s hand. This is disgusting and appears to be a case of child molestation.©️
— Zarish k (@zarish_Kay)
От офиса на духовния лидер пуснаха публично изказване, в което се споделя, че Далай Лама  Далай Лама Далай Лама е почитан лама в будистката школа Гелуг или " Жълтите шапки " на тибетския се извинява.

„ Негово светейшество желае да се извини на момчето и неговото семейство, както и на доста си другари по света, за болката, която тези думи може да са предизвикали “ се показва в изказването.

— Dalai Lama (@DalaiLama)
Това не е първият случай, в който Далай Лама  Далай Лама Далай Лама е почитан лама в будистката школа Гелуг или " Жълтите шапки " на тибетския е забъркан в сходен скандал. През 2019 година след изявление за Би Би Си духовният лидер трябваше да се извини, откакто сподели в ефир, че в случай че бъде завещан от жена, то тя би трябвало да е „ по-привлекателна “. През 2018 година загатна, че Европа би трябвало да остане за европейците в миг, в който равнищата на бежанските потоци растяха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР