Скандално известната миска Анита Мейзер бе освободена от варненския арест

...
Скандално известната миска Анита Мейзер бе освободена от варненския арест
Коментари Харесай

Мейзер се скри от медиите, тръгна си от ареста набързо с такси

Скандално известната миска Анита Мейзер бе освободена от варненския арест през днешния ден, откакто внесе паричната гаранция от 5000 лева, против която състав на Варненския апелативен съд я пусна на независимост, съобщи кореспондент на Varna24.bg

Репортери и оператори чакаха с часове на входа на следствения арест, с цел да се срещнат с Мейзер, само че дамата, упрекната за убийството на брачна половинка си Николай Димов, на инат на всевъзможни правила и правила, излезе не от изхода за арестантите, а от централния вход за магистратите.

Докато " посрещачите " се усетят, " рекламното лице на правораздаването ", както Анита назова себе си, се метна в таксиметров автомобил и отпраши. 

Припомняме, че съдът има 2-месечен период, в който би трябвало да разгласи решението си по делото.

Анита Мейзер бе задържана на 15 август 2016 година, откакто 40-годишният културист и някогашен охранител Николай Димов бе погубен в дома им във Варна. Самата тя промени на няколко пъти показанията си, дадени пред проверяващите и пред съда. За последно тя смени версията си пред Апелативния съд във Варна. Тогава съобщи, че не е поставяла свински опашки на 40-годишния си мъж и не е била в жилището, когато той е умрял.

По време на вчерашното съвещание отбраната на Анита за следващ път предяви искания към задържането и " под стража " поради здравословни проблеми и това бе повода тя да бъде освободена от ареста. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР