Скандалният учен Николай Витанов отново се появи. За известно време

...
Скандалният учен Николай Витанов отново се появи. За известно време
Коментари Харесай

Професор Витанов изплува пак с манипулативни бръщолевения за войната и политиката

Скандалният академик Николай Витанов още веднъж се появи. За известно време си бяхме взели отмора от него и меко казано глуповатите му и едностранчиви бръщолевения, маскирани като " прогнози " за войната и политиката. Ето какви бисери ръси Витанов в опит да манипулира аудиторията си:

Кратка информация за политиката и войната за 28 август 2023 година

И по този начин, посвърших другата работа. Гледам, юрдечетата отново не са се възползвали от опцията да ме изместят, правейки по-точни прогнози от моите. Както знаете, това ви е планувано – те просто не могат горките друго, с изключение на да крякат. Мятат се по голите куки и крякат от болежка, нямат време да мислят. Какво да ги правиш – толкоз си могат.

Очакванията бяха, че до момента в който ме няма, каквото ви е планувано, да продължи да се случва.

Да забележим в този момент, какво е планувано и какво се случва у нас и във войната.

Бях подложен на критика, че не изтъквам един политик. Я да забележим, критикари мои:

Цитат № 2

В наши дни е безпределно по-лесно да убиеш един милион индивида, в сравнение с да контролираш един милион индивида.

Хайде, от кого е това? Няма проблеми, тоя мога да ви го изтъквам цялостен месец, че и повече. И мисля да го направя, та да ограмотя малко юрдечетата мои. На основата на концепциите на този човек ще направя няколко бележки по геополитика – къс курс за шаранчета и юрдечета, та нека шаранчетата да спрат да се мятат по голите куки, а юрдечетата да спрат да крякат. Нщо от това, няма да се случи, несъмнено. Но пък вие четете бележките, те ще са забавни и за вас.

Хайде, юрдечета, кой е тоя, дето приказва за ликвидиране на един милион души. И внимавайте, какво ще ми крякате отсреща, че изненадата ще е доста огромна, като разберете кой е.

Ама чакай, Витанов. Кога беше откъс №1? Вчера, беше, през вчерашния ден. Курсът по геополитика почва.

Какво ни споделя американският дядо с откъс №2? Милиони хора ( в Украйна например) мъчно се управляват. Прати да ги поизбият и каквото остане, по-лесно ще се управлява. Тоест по-лесно ще реализира непознати ползи за лична сметка. Още по-лесно.

И в този момент, за какво Витанов е срещу въвличането на България във войната? Хващаме откъс №2 на американския дядо и той ни споделя, че не би трябвало да позволяваме изтребване на българи за след това по-лесно да се управлява останалата по-малка численост. Я да перефразираме малко американския дядо – по-добре да пратим на фронта тия, дето подскачат да ни вкарат във войната, че украинската войска има остра потребност от бойци. Като ги поизбият, тук останалите, такива, искащи войната юнаци, по-лесно ще се управляват. Геополитика, батка!

Юрдечета-а-а-а, почвате ли да се сещате, за кой американски дядо ви приказвам? И да се сетите и да не се сетите, курса по геополитика ще е построен върху неговите хрумвания.

Я да погледнем към Африка. Колко настоящ е откъс №2 на американския дядо! Нещо почнаха да не слушат тия там по Африка. Да ги направляваме ще е сложна работа. По-лесно е да ги изтрепем. Ама щели да се юрнат към Европа. Че какво, няма да се юрнат към Америка, я. Геополитика, како, геополитика, батка. И по какъв начин ще ги трепем. Е-е-е-е, не се ли научихте:

Намери простак (глупаци), които до ти осъществят ползите за лична сметка.

Значи, тактиката геополитическа е трепане, а тактиката е трепане, като се изтрепват един различен. Бог високо, Америка надалеч. Тъй споделя геополитиката.

Българската политика.

От гладна точка на геополитиката е ясно -наведени вектори, че чак орат земята. Скука.

Прогнозирано ви е Куклено шоу и летене на глави. Нали по този начин. Мно-о-о-ого от дълго време ви е планувано.

Невежеството е мощ! Обаче е мощ, тъй като зад кулисите са го навели го лашкат в отговаряща на ползите им посока.

Васил Божков се завърна. Нова страница в Кукленото шоу. Остана да се върне и Цветан Василев и шоуто ще е цялостно. Само, че тия двамата са от кукловодите. Следователно ни чака забавен Куклен септември и още по-интересен Куклен октомври. Какво ще им е забавното ли? Ами, ще се изправят отново да ви гледат в очите и да ви лъжат. Избори идат. Помните ли по какъв начин ви лъготеха, но крепко ви лъготеха на последните избори. Уж ще се измитат едни други, ще се вкарват в пандиза, а като минаха изборите, се целунаха и се прегърнаха, че и се взеха. Как да го наречеш това, с изключение на Куклено шоу? Че си и споделят кой им дърпа конците – цялостна деградация, вектори, толкоз наведени, че орат земята.

Падане на глави ви е предсказано. Ще падат, още ще падат. Ето, върви сценката с главата на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Избори идат, според ОНЯ ЗАПИС, главата би трябвало да падне. Но не пада. Голямо щоу ще са тези избори. Куклено шоу.

И да не забравите – Свободата е иго! Не ви би трябвало.

Да забележим какво става по фронтовете на войната. Какво се чака за дните от 12 август до 4 септември съгласно Витанов?

За 22-та дни на тази прогноза се чакат следните украински загубите

безвъзвратни загуби в жива мощ – 12 100 (убити и тежко ранени)

изгубени танкове - 65

изгубени оръдия – 85

изгубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ТЕХНИКА И 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА

Очаква се още

1. Продължаващ пукот на системата " Таракан ".

2. Продължаващ запек на юруша

3. Продължаваща нескопосана агитация за триумфи на украинската войска.

Така-а-а. Реализира ли се прогнозата? Реализира се. Имаме ли преизпълнение за броя на безвъзвратните загуби на украинската войска, както и преизпълнение за загубите в техника. Имаме – прогноза – осъществена и през днешния ден. Системата " Таракан " си гърми, юрушът е в запек, пропагандата е нескопосана, колкото щете. Прогноза – осъществена и през днешния ден. И на следващия ден по този начин.

Сега с голе-е-е-е-еми бкви за суперюрдеците, дето и огромните букви не четат.

ОЧАКВАНИ РУСКИ ЗАГУБИ – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ЗАГУБИ В ТЕХНИКА, 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ БЕЗВЪЗВРАТНИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА.

Сметките демонстрират това. Както виждате, прогнозите на основата на тези сметки са много близки до действителността и системата за прогнози на Витанов към този момент е толкоз добра, че не и би трябвало доста информация, с цел да прави прогнози, които се осъществят.

Това е. Дори и до 4-ти септември, Големият напред върви към неуспех. Както ви бе планувано най-малко месец преди да стартира. На 5-ти септември ще има прогноза за септември.

Питате за какво прогнозируемите загуби на украинската войска от 12 август до 4 септември са по-малки, в сравнение с прогнозата за предходните 3 месеца. От плануваното за Големия напред пушечно месо не остана доста. И техника не остана доста. Откъдето следва, че юрушите ще се разредят и загубите ще са по-малки.

При нас какво става? Говори си Витанов за по-интелигентна политика, а такава няма. Въртим се пред тиранозавъра, бауцаме и го дразним. А не може ли да си вършим работата по-тихо. Не, би трябвало да ни виждат, да ни помилват по главицата, по какъв начин безрезервно бауцаме. Гоним постче я в НАТО, я на друго място. Племето на продажниците. И като ни насмете тиранозавърът, против който бауцаме, скимтим тъпо против корабите, които са на 40 километра от Бургас. Нахендрено на члена пети, хем скимти тъпо, хем зъби демонстрира, да баучи. Абсолютно жалка картинка.

Баучете, баучете. Следващият път, корабите ще дойдат на 30 километра от Бургас. Може и по-наблизо. Тя, 12-милната зона на териториални води са към 23 километра, че и по-малко. Противовъздушна отбрана нещо да имате, флот да имате, та да бауцате? И за какво бауцате, като нямате? Как за какво -

Намери простак, който да ти осъществя ползите за лична сметка.

Това е ситуацията. Глупак – открит, бауцането – продължава. Интелигентна политика – нЕма.

А войната е мир. С бауцането си напичаме ситуацията, такованка. Напечена конюнктура на външния фронт, такованка, значи би трябвало мир в къщи. Ама – ха, мислопрестъпници и евроазийски сътрудници. Ще скапват мира в къщи при така напечената конюнктура покрай нас. А-а-а-а, туй съветския тиранозавър лий-й-й! Бауц-бауц-бау-у-у-уц!

И така си върви живота по нашите геополитически ширини. Бауцане, орене на земята с върховете на наведените вектори, Куклено шоу, продажничесство, заран, обед и вечер. Скука. Индийски и турски сериали, с цел да спи народа. 12 серии гледаме интригата, от кого е забременяла госпожа Файдън – от господин Келеш или от господин Серсем, все огромни бизмесмени, а горката Дарданика от индийския сериал, 27 серии чупи стойки, за какво роклята не и пасва и не може да откри буркана, в който си поставя цветята. Световни геополитически проблеми.

Я да забележим най-после, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 400 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 503 дни.

16 месеца са 485 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза.

Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези върхове и ще сравнявате. И така ще разберете кой какъв брой коства.

Над 500 дни годна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР